"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeytana Adanmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LURTZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LURTZ

Kayıtlı Üye
Neyin ne olduğunu yeni yeni anlamaya başladığım çağlardan beri hep onu aradım ben. Yolumu en başından çizdim , araştırdım, öğrendim, gördüm, buldum.
Yıllarca düşünüp sorgulayıp kendimi eğittim ,karakterim fikirlerim davranışlarım bambaşka bi adam haline getirdi beni .Farkında olmadan kendi kendimi hazırladım. karakterim sertleşti aklım arttı ve gözlerim karardı ama onunla uzaktan yada yakından iletişim kuramayı başaramadım
artık yapılması gereken yerde yapılması gereken şeyi yapmaya hazırım .ben bu yolda ölene kadar yürümeye hazırım .
Şimdi bilenlere soruyorum bu yolun yolcularına '' bu çocuğa yardım edecek kimse yok mu ! ''

Bu konuda sana bu sitede yardımcı olabilecek insanlar var ama onlara bir dokunursan bin ah işitirsin arkadaşım, şeytana adanmak demişsin ama insanlığını yaşamak kendini insan hissetmek ve aynaya bakınca karşında bir insan görmek istiyorsan bu yoldan dön derim, çünkü bir kere bulaştın mı bu işlere geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum, şeytanla anlaşma yaptığını söyleyen insanlar hayatlarından hiç memnun değiller burada canlı örneklerinden okuduğum kadarıyla. Şeytan sana bir verir ama bin alır, iyi düşün, doğru karar ver.

Senin gibi insanlardan bu sitede hep olmak zorundamı ? Dünkü çocuğa akıl verir tavrın niye ? Sen bu konuda her şeyi biliyomusunda konuşuyorsun ?
Bu sitede yapma etme yazık günah çarpılırsın sonun kötü olur bir dokunur bin ah işitirsin sonun felaket olur diyenlerin hepsine söylüyorum...

SİZE NE !

mum yak yüce şeytan yüce iblis chennemin kralı olan vs sıfatlarıyls söyle daha sonrada kendimi adıyorum gibi cümlelerlona adadıgını söyle ve çalışma sonunda enerjisiyle birleştigini düşün aslında lusiferi invoke etsen daha iyi olucak sanki ama sen bilirsin al çok basit adanma .. İslamdakiler nasıl kelimei şahadet ile adanıyosa sende basit bir duayla adayabilirsin kendini

Senin gibi insanlardan bu sitede hep olmak zorundamı ? Dünkü çocuğa akıl verir tavrın niye ? Sen bu konuda her şeyi biliyomusunda konuşuyorsun ?
Bu sitede yapma etme yazık günah çarpılırsın sonun kötü olur bir dokunur bin ah işitirsin sonun felaket olur diyenlerin hepsine söylüyorum...

SİZE NE !

Evet BİZE NE ? Yanarsa yansın batarsa batsın.
Ama vicdan bırakmıyor. Bir çağır belki döner diyor.

AMA NERDEEEE
Aklını çelen şeytan bedeninin peşinde.

Yahudilerin ideolojilerini benimsemekle başlayabilirsin. Onlardan daha fanatik şeytan müritleri dünya topraklarında yoktur.

Evet BİZE NE ? Yanartartışmaın batarsa batsın.
Ama vicdan bırakmıyor. Bir çağır belki döner diyor.

AMA NERDEEEE
Aklını çelen şeytan bedeninin peşinde.
Neye cağır? Neye döner ?
Herkes neye inanıyorsa doğru olan odur, onun içinde yanlış olan bizizdir belki
Sitede her seferinde bunlar konuşuluyor ve tartışma başlıyor
Tartışmayı mı cok seviyoruz acaba:/

Neye cağır? Neye döner ?
Herkes neye inanıyorsa doğru olan odur, onun içinde yanlış olan bizizdir belki
Sitede her seferinde bunlar konuşuluyor ve tartışma başlıyor
Tartışmayı mı cok seviyoruz acaba:/
Evet belki ona görece biz yanlışız. Ama sizce şeytana adanmak doğru mu? Ben neye inanıyorsam insanları ona davet ederim ama sadece davet ederim zorlamam.

Amacım polemik yaratmak değil ama her seferinde uyarmak boynunun borcu kimse kusura bakmasın.

Telefondan yazdığım için bazen hata oluyor kusura bakmayın( şu kelime düzeltme mi neyse) orada boynunun değil boynumun olacaktı

Yahudilerin ideolojilerini benimsemekle başlayabilirsin. Onlardan daha fanatik şeytan müritleri dünya topraklarında yoktur.

Striker böyle düşünmemek lazım, belkide gercek yahudilik senin gördüğün şey değildir. Kastın İsrail anlıyorum ama komple bir dini ve halkı kötülemek olmamış senden ricam biraz daha dikkatli olman. Başka biride kalkar İŞİD üzerinden islamı eleştirir, buda senin için hoş olmaz.

Konuya gelince arkadaşımız direkt bir irtibattan bahsetmiş bana kalırsa bu o kadar kolay olacak birşey değil. Bence böyle bir iletişim için tamamiyle mecazi anlamda söylüyorum dünyadaki ya en iyi 10 insan arasında olmak gerekir yada en kötü 10. İyi forumlar

şeytan benim kölem ne yapacaksın ona adanmayı bir halta yaradığı yok. vesvese dışında birşey bilmez

Arkadasim, hiç bir sey bilmediginiz konular hakkinda konusmayi, atip tutmayi ne kadar çok seviyorsunuz. Kafanizdaki seytanin vesvese disinda bir seyi bilmedigini nasil nasil ve nerden ogrendiginizi çok merak ediyorum. Sitede her seferinde boyle yorumlar yazildigi için tartisma çikiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri