sila_birol
Kayıtlı Üye
Merhaba gördüğüm rüyadan bahsedeceğim bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Eğer öyle ise şimdiden özür diliyorum. Rüyamda bilmediğim bir mekandayım içeride tanımadığım bir genç bayan var birden çığlıklarla kendisini yere atıyor. Ben hem korkuyorum hemde ona yardım etmek için olduğu yere eğiliyorum. Kızı sıkı sıkı tutuyorum ama zor zaptediyorum. Yerinde durmuyor ve bağırıyor sürekli sonra kulağına eğiliyorum dua etmeye başlıyorum. Okuyorum bildiğim bütün duları sırası ile sonra kekelemeye başlıyorum dilim dönmüyor bir türlü bildiğim duayı okuyamıyorum. Daha sonra arkadan bir ses '' Kahkaha atarak bana senin duların işe yaramıyor halen anlayamadınmı dalarının bana işlemediğini '' diyor. Kafamı sesin geldiği yöne çevirdiğimde Beyazlar giyinmiş belkide beyaz ışık saçıyor tam anlayamadım. Kanatları olan çok iri yarı biri oturuyor. O na bakmamla gözlerimi kapatmam bir oldu. Etrafa saçtığı ışık çok yüksek ve gözlerini hiçbir şekilde göremedim. Çok kısa sürdü ona bakmam . Ellerimle gözlerimi tutarken bana şu sözleri söyledi. ''Bir işin var ve onu sadece ben halledebilirim. Sana yardım edeceğim '' dedi
Lütfen bilğisi olan biri var ise bana yardımcı olsun. Ben hemen hemen bir çok gece yatağa yatıp uykuya daldığım anda vucuduma bir soğukluk geliyor buz kesiliyorum birden . Üşüyerek sıçrıyorum yataktan. Kalbim sııkışıyor resmen. Kalktığımda bildiğim bütün duaları okumaya başlıyorum. Bir süre sonra dilim dönmüyor Okuyamıyorum. Bir gün sadece bu sebepten ölebilirim bile =( Nedenini bilmiyorum yaşadığım bu şey uzunca bir süredir devam ediyor. Üzerine birde bu rüyayı gördüm. Bilği sahibi biri bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Lütfen bilğisi olan biri var ise bana yardımcı olsun. Ben hemen hemen bir çok gece yatağa yatıp uykuya daldığım anda vucuduma bir soğukluk geliyor buz kesiliyorum birden . Üşüyerek sıçrıyorum yataktan. Kalbim sııkışıyor resmen. Kalktığımda bildiğim bütün duaları okumaya başlıyorum. Bir süre sonra dilim dönmüyor Okuyamıyorum. Bir gün sadece bu sebepten ölebilirim bile =( Nedenini bilmiyorum yaşadığım bu şey uzunca bir süredir devam ediyor. Üzerine birde bu rüyayı gördüm. Bilği sahibi biri bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler