"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeytan Veya Farklı Bi Varlıkla Anlaşma

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan obelisk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

obelisk

Kayıtlı Üye
herkes konu acıyo herkes dediğim bi kaç kişi ama kimse bilgi vermiyo yada tamamını özelden sorunca da vermek istemiyolar iyide urumun sürekli belirttiği gibi herkes in inancı kendine vb. falan ee madem öyle bilgi değilmi sadece ? Ben acıkcası bu şeytan olsun yada bana yardım edebilecek bi varlıkla anlaşma konusunu araştırıyorum belli başlı şeyler var zaten satanic bible falan nerde baktıysam bakim tamamını koymuyo bu konularda bana bilgi yardım edebilcek varsa lütfen şimdiden teşekkür ederim mesaj yoluyla bana ulaşsın veya buraya yazsın tehlikeli olabilir tamam ama biz çekicez başkası değil.
 
Şeytanlar , iblisler , demonlar..

Evet anlaşma mümkündür. Nasıl olacağı konusunda çeşitli topluluklarınk ullandığı çeşitli yöntemler vardır. Ancak; bu tür varlıklarla olan anlaşma sizi ancak bu dünyada istediğiniz şeye kavuşturur. Ve sizden karşılığında sizin için çok önemli olan birşey ister. Yani sizin onu tatmin edecek birşey vermeniz gerekir. Bu sevdiğiniz bir kişinin hayatı da olabilir. Ve dediğim gibi bu tür kadim varlıklarla yapılan anlaşmalar bu dünyada istediğinizi almanıza sebep olurken , öldükten sonra başınıza gelceklerinde sebebidir. Çünkü bu varlıklarla yapılan anlasma sonucu ruhunuzu bu varlığa satmış olursunuz.
 
olsun ben buna razıyım belki lütfen bilgileriniz varsa biraz daha aktarabilirmisiniz diğer arkadaşlardan da ricamdır ve modlardan
 
Şeytanla anlaşma mümkün değildir.Cin ya da demonla anlaşabilirsin. Anlaşmanın koşulları,şartları değişkendir. Ve bunu yapanlar bahsetmez bundan.Demonla anlaşmak zordur. Yani istekleri cinsel ilişki olabilir ya da ruhun olabilir.Üstelik o anlaşmaya uymayabilir ama sizden istediğini alır. Mümin cin de sizinle anlaşma yapmaz.
 
sen şeytana anlaşma sunamazsın o sana sunar eger senden istedigi birşey varsa bu aralarda ona gerek duydugnu sanmıyorum o ne istiyorsa eminim sen yapıyorsundur...isteyerek yada istemeden onunla telepatiye gecmek istiyorsun sanırsam bi de ii de sen onu aradıgında neden sana cevap versin ne demek istedigimi anladın sanırım
 
bi insanin şeytanla anlaşma yapmak istemisini anlamam imkansız meleklerle anlaşma yapmak varken bu basit dunya menfaatleri uğruna neden bir anlaşma yapalım
 
anlaşmaya gerek yok bence onun özel bir duası olmalı onun şartlarıyla birlikte uygulayınca zaten gelip hazır bulunur ama siz bunu kaldırabilirmisiniz bilemyorum..ben birini geçen hafta uyguladım ve gelip hazır bulundu ama müslüman degildi ben bir müslüman olarak onunla anlaşamam onun soylediklerini yapmam mümkün degil ahiretimi imanimi tehlikeye atmam müslüman olsaydı başka olurdu tabii oda çok zor oluyor yemeden içmeden tutunda hayatın her devresinde insani kamil olmak gerek yoksa çok zor kardeş...
 
Şeytan ile anlaşma yapmak sizin hayal ettiğiniz ve arzu ettiğiniz bir şekilde değildir. Şeytan ile anlaşma yapılmaz. Sadece şeytana ruhunuzu satmanız demektir bu. Anlaşma dediğiniz bu ise buyrun ruhunuz sizindir. Ama bedeli çok ağırdır ve öteki hayatınızda ruhunuz şeytanın olacaktır. Dediğim gibi ruhunuzdan vazgeçeceksiniz ve bunu kanınız ile mühürleyeceğiniz için bir şekilde bozulması da mümkün olmayacaktır. Bu anlaşmanın Meryem Ana zamanında birinin bu anlaşmadan kurtulması için MEryem Ananın yardımı ile bozulduğu rivayetlerini bazı kaynaklarda okumuştum. Bunun dışında size bilgi veremiyorum. Zaten bu tür anlaşmalar var ise bile bunun açıklanmaması içinde anlaşma yapılır. Ve tam şekli ile asla öğrenemezsiniz bu yöntemleri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst