İblis'in Yoldaşları dediğiniz Demonlar mı oluyor ?
Demon dersin şeytanlar dersin cin dersin. Ama ingilizce de demon olarak söyleniyor o yüzden demon denilmiş . Evet iblisin ya da luciferin yoldaşları .
Sizi yanlış anlamıyorumSiz yinede gidin bir psikologa ve bunu söylememin kötü bir amacı yok iş daha da ilerlerse kötü olur .Sizin için dedim .
Sizi yanlış anlamıyorumBoş bir zamanımda gideceğim. Artı olarak bir şey daha sormak istiyorum, Şeytan'a 6 adıyla seslensem ve yardım istesem.. Beni duyabilir mi ?
Şeytan ile zaten her daim iletişim içindesin. O senin içinde,senin nefsin.varlık olan şeytanı diyorsan çok zor enerjin yetmez yani.
Demonlarla iletişime geçilebilir ancak bunu herkes yapar, ne kadar yöntemini bulsanız da belirli bir güce ve bilgiye sahip olmanız gerekiyor. Yıllarca bunun için uğraşan kişiler var. Bu işler göründüğü kadar basit değildir.
Peki onlarla iletişime geçmenin yöntemlerini nerede bulabilirim ?
Sol el den pek bilgim yok ama demona kendini adama şeklinde olur , belki forumda sana yardımcı olabilecek kişiler çıkar ama yöntemlerini vereceklerini sanmıyorum . Sağ el den ise geotia,azoetia yı bir incele bu yöntem de ise demon a işkence ederek zorla bilgiyi alma çalışmaları var.
Peki Şeytan ile Demonlar yoluyla iletişime geçebilir miyim ?Asıl yani ilk olan şeytanla iletişime geçmen için peygamber olman gerekiyor yani peygamberin enerjine sahip olman gerekiyor.
Ah.. Ben onlara işkence ettirmek istemem. Tamamen barışçıl, dostça bir yaklaşım ile yaklaşmak isterim..
3. Gözümü açmak için neler yapmalıyım herhangi bir bilginiz varsa bana özel mesaj yoluyla iletebilir misiniz ? Ve bu majikal korumayı nasıl yapacağımı nereden öğrenebilirim ?Öncelikle yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Herhangi bir varlıkla iletişime geçebilmek için, 3. gözünüzün açık olması lazım. Ancak o şekilde başka boyutlardaki varlıkları duyabilir, görebilirsiniz. Bunun içinde çakralarınızın açık olması gerekiyor. Ayrıca zarar görmemeniz için kendinizi majikal anlamda korumayı da bilmelisiniz. Bunların hepside araştırmakla, okumakla ve çalışmalar yapmakla olur. Biz burada nasıl yapacağınızı söyleyemeyiz ya da bu çalışmaları size veremeyiz burada anlatılan her şey bilgi amaçlıdır. Gerisi size, sabrınıza ve yeteneğinize kalmıştır.
Ayrıca hiç bir demon size dostça, sevgiyle yaklaşmaz. Mutlaka bir beklentisi olur ve bunu sizden acı çektirerek alır.