Bu yazinizi pes pese bir kac defa okumanizi tavsiye ederim..
Zira bana öyle geliyorki Sizin kafaniz bayagi bir karismis ...
Gercekten zavalli bir mahlukatin Ilah! Alemlerin sahibini hatta Subhan olani..
(...Bu liste böyle sonsuza kadar uzar.) Öldürebilecegini yada yeltenebileceginemi inaniyorsunuz..
Eger cevabiniz evet ise Sizin Ilah kavrami altinda anladiginiz seyin Ilah'ligindan süphe ederim...
şeytanla anlaşma yapak ozaman zenginlikleri alalım sonra kandırdım seni vazgeçtim hadi kaybol suratsız desek birde aşağılasak mort etsek ikilede ense traşını görelim gibisinden nasıl olur![]()
Sevgili La edri,
Sorunuzun cevabını p.m ile anlatıyım;
konu tamamen amacından çıkımaması için.
Şeytanla anlaşma konusuna dönersek;
Vaftiz törenine benzeyen, ileri seviye bir rahibin ve yardımcılarının
yönettiği şeklinin etkili olduğunu biliyorum.
Tek başına bir anlaşma yapılacaksa;
Törenin temel kurallarını bilmeli, ritüelin adımlarını doğru şekilde yerine getirmeli.
Hata yapılır veya korkudan yarıda kesilirse başa gelicek belaların haddi hesabı yoktur.
Anlaşma yapacaklara tavsiyeler;
1. Satanic Bible ı okuyun (mabet arşivinden indirebilirsiniz).
2. Bunun bir heves olmadığını bilip, daha da çok araştırın.
3. Kayıplarınız kazançlarınız neler olabilir etraflıca düşünün.
4. Ruhunuzu sattıktan sonra bundan geri dönüş olmadığı fikrine alışın.
5. Herşeyi göze alıcak kadar cesursanız anlaşma fikrini düşünün.
peki bunu yapmanın başka yolu yok mu ??
DreamDuality ben de merak ediyorum aslında şuanki durumunuzdan memnun musunuz ve yaşamınıza ne gibi artılar kattı, bir de şunu merak ediyorum hani siz dediniz ya meditasyon tarzı şeylerle ilgilenmiyordum diye, ben çeşitli kozmik enerjilerle ilgileniyorum ve kendimde uygulamaya çalışıyorum, benim de başıma sizin başınıza gelen şeyler gelebilir mi acaba özelden bütün bu sorularımı aydınlatırsanız memnun olurum.
Ben bu yoruma katılıyorum..neden insanlar böyle birşey ister ki..o varlıktan üstün iken neden O'na hizmet etmek ister ki..Allah O'nu bir hikmetle yaratmış..amacı bizi iyilikten uzaklaştırmak..ve yolda eline imkanlar verilmiş...yani şeytanın imkanları tahmin ettiğimizden büyük olabilir..bu mümkün evet..yani O'na verilen bu geçici ve aldatıcı güç sanıyorum bazı insanları etkileyebiliyor..oysa hepsi hepsi geçici ve kandırıcı..Allah hepimizi kötü olan herşeyden korusun..ve böyle konuların konuşulmasına gelince bileceksin ama yapmayacaksın.Tamam İslam'da büyü yasak yada bu tarz konular..ama bu konular varsa bilinecek..bileceğiz ki korunalım ve koruyalım..yada bu tarz şeylerle illaki ilgilenen birileri olmalı..yani bu yapılmalı demiyorum..bilinmeli inanılmasa da..
DreamDuality Rica Etsem burdan yada p.m yolu ile banada anlata bilirmisiniz merak ettim de.
Şeytan yaratılış olarak cinlerdendir evet hakikat noktasında fonksiyon olarak şeytanla melek aynıdır.Biri insanın imtihanına pozitif yönden katkıda bulunur diğeri negatif yönden.Nasılki Azrail a.s demiş "ya rabbi senin kulların bana küsecek canlarını aldığım için".Allah da buyurmuş:Sen üzülme ben hastalıkları musibetleri araya koyacağım.Nasıl ki hastalık ve musibetler Azrail a.s için perdedir aynı şekilde Azrail a.s da Allah ın kudreti için perdedir,Olaya farklı bir açıdan baktığımızda her nekadar iblis, O'na isyan eden olsa da yine de onun yarattığı meleklerden birisi değil mi?
Dolayısı ile iblisle anlaşma yapılsa bile Tanrı'nın izni ve O'nun iblise verdiği güçle olmayacak mı her ne olacaksa?
Ayrıca iblis Allah' a karşı gelip meydan okuduğunda, Allah ona sen süre verilenlerdensin demişti..(Kur-an' da yazıyor.) ben sadece mantık yürütüyorum... yani benim anladığım yine de her ne olacaksa Allah'tan olacak... Onun iradesi çerçevesi içerisinde olacak. biliyoruz ki bir külli irade var bir de cüzi irade var. Dolayısı ile külli irade sahibi O'dur. ve O'nun izin vermediği hiç birşey olmaz.