HELYUSA
Banlı Kullanıcı
Ben onu kanıt isteyen arkadaş için söyledim tabiiki ciddi değildim ciddi sanmanızı şaka olarak kabul ediyorum.
Kesinlikle şahsi almayın dalgınlığıma gelmiş cümlenin tamamını sizin için kurmadım

Ben onu kanıt isteyen arkadaş için söyledim tabiiki ciddi değildim ciddi sanmanızı şaka olarak kabul ediyorum.
Geleceği bilebilir fakat %1 bilebilir.o %1 de gerçekleşti çok küçük birşeydi
ufak bir kaza atlayacağımı söyledi atlattım. Geçmişi dediğiniz gibi harfiyyen bilebilir.
herkez kaza atlatır bu bilmek degildirben size söylüyorum siz yakında uzun bir yola gideceksiniz
![]()
Ben anlattığınız olaya inanıyorum. Örnek vereyim sizin yerinize. Bugün ülkemizde büyük gazetelerden birinde magazin kısmında şöyle bir haber vardı. Daha 18 yaşında bile değil ama milyon dolarlık evi kendisi aldı gibi. Haberin içeriğine baktım bir tane değil birçok çocuk var daha 18 yaşını doldurmamış. Keza Britney Spears, Lady Gaga..v.s. Dün kimse adını bilmezken birden zengin oluyorlar ve insanlar tanıyor. Bu doğanın kanununa aykırı değilmi sizce? Hiçbirisinin de babası dededi milyoner yada fabrikatör değil. Ben de bu insanları ruhunu sattığını düşünüyorum. Bu dünyada rahat edelim, nasıl olsa Allah bağıilayıcıdır....Ölünce tövbe eder öteki dünyada da yerimizi garantileriz gibi mantık dışı bir olay sergilemektedirler. Bilgi güçtür. Masum işler dönmüyor çevremizde. Işığınız bol olsun.
Bu sitede de gösterildi gaga nın klipleri ve vermeye çalıştığı mesajlar. Diğer söylediğim çocuklar da ailelerinin yardımı olmadan ünlü ve zengin oldular. Olması gereken ailesi zengin iken ailesinin yardımı ile ve ZAMANLA biryerlere gelmesi değilmidir? Şeytan gençlerin beynini yine gençleri kullanarak avlıyor. Benim düşüncem bu...Kimseyi bağlamaz tabiki. Bilgi güçtür. Bunu şeytan bile söylemiştir. En sevmedikleri arasındadır bilgili insanlar. Çünkü zor kandırır veye kandıramaz.Lady Gaganın fanatik hayranıyım. multimilyoner bir ailesi vardı. bellkide ailecek ruhlarını şeytana satmışlardır bilemiyorum. ama gaga ailesinin yardımı olmadan ünlü oldu. demekki oda şeytandan yardım almış...
Bu sitede de gösterildi gaga nın klipleri ve vermeye çalıştığı mesajlar. Diğer söylediğim çocuklar da ailelerinin yardımı olmadan ünlü ve zengin oldular. Olması gereken ailesi zengin iken ailesinin yardımı ile ve ZAMANLA biryerlere gelmesi değilmidir? Şeytan gençlerin beynini yine gençleri kullanarak avlıyor. Benim düşüncem bu...Kimseyi bağlamaz tabiki. Bilgi güçtür. Bunu şeytan bile söylemiştir. En sevmedikleri arasındadır bilgili insanlar. Çünkü zor kandırır veye kandıramaz.
Bir çok bilgi dediğiniz şeylerin alayı forumlarda verilmekte çoğuda dizilerden esinlenip pc oyunu ticaretine dönüşmüş halde yakından takip ettiğimden her bilgiye gerçek gözüyle bakmıyorumBir çok bilgiye sahip olup burada bilim kurgu yapmak komik olmazmıydı sayın BeIiaI ?