Evet yapabilirsiniz. Yalnız siz buna dayanabilecek misiniz önce buna karar verin. Şeytanla bire bir anlaşma yapmak gibi fantastik düşünceyi unutun. O kategöriye giren varlıklarla yaparsınız anlaşmanızı. Dediğim gibi dayanabilecek misiniz? Çünkü sizin de o kıvama gelmeniz gerekebilen durumlarla sizi sınayacaklar. Aileniz var mı mesela? Ya da sevdiğiniz insanlar? İşte onların üstüne çizgi çekip başlarına gelebilecek iğrenç şeyleri kaldırabilirseniz ve hatta bunları siz onlara yapabilirseniz anlaşmanız yapılır zaten. Hep diyoruz ya niyet etmek, gerçekten istemek işte bu konuda da bu yeterli olur. Elbette ritüeller ve şifreler var işi kolaylaştıran ama siz önce niyet kısmını halledebilin de gerisini onlar da size verirler. Yani öyle tapmıyorum ama anlaşıyorum falan bu işler böyle değil. Tapacaksınız, inanacaksınız hakikaten her şeyinizi satacaksınız. Türkçe yazmam gerekirse (size yakıştırma yapmıyorum sadece olması gerekeni söylüyorum) iğrenç, aşağılık, acımasız, pis bir insan olacaksınız ki size istediğinizin en alasını versinler. Evet özeti budur.