SEVMEK VE ARZULAMAK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geri getirme işlemi filan keşke cok kısa sürse ya telefon elimde kendi kendime onun mesaj sesini öttürüyorum

Geri getirme işlemi filan keşke cok kısa sürse ya telefon elimde kendi kendime onun mesaj sesini öttürüyorum
Tabi kolay bişey değil.Öncesinde soğuk kanlılık önemli olan.Sonrasında biraz tecrübe isteyen bi iş açıkcası.Olmayan işlem yoktur, yapan büyücü vardır ;) İradesine hükmetmek bir insanın öyle kolay bişey değil.Diyelim ki hükmettiniz geldi evet,inanın eski insan olmayacak karşınızda...

Merhabalar, sembol üzerine kendi kanınızı damlatmak ya da çizilen sembolu kanınızla daire içine almak.Kendinizi tanıtmış oluyorsunuz.Ben tercih etmiyorum.Çok teferruatlı bi ritüel çalışması yparsam ve desteklersem o zamanlarda tercih sebebim.
Rituelin nerde paylaşıldığını buldum ve çeviri ile sayfaları okudum. Aslında başarılı bir işlem ama mum ve kan olayı biraz zahmetli

Ayrı bi başlık altında paylaşım yapmayacağım.Baya etkili bi ritüeldir.
Öncesin karsı tarafın savunmasını kır,kendinize sağlam 2-3 savunma yapın.İşlemi mümkün olursa 9 gün yada 13 gün yapın.Tek günle kalmalayın.Büyüyen Ayda yapıyorsunuz.Mümküne yeni ayın ilk günleri yada son günü dolunaya denk gelecek şekilde.

Mavi denizin ötesinde
Taştan bir ada uzanıyor.
Taştan adada
Taştan bir masa duruyor.
Taştan masanın etrafında
Skoropeya yılanı dolanıyor.
Masada üç kase var.
Soğuk suyla,
Tatlı sütle dolu.
Masada ise kaynayan bir kase var
Aşk iksiri ile,
Aşk zehiri ile, kızgın.
Kendime bir kase seçeceğim
Soğuk su ile,
Kalbimin susuzluğunu gidereceğim,
AŞK'a olan aşkım ile.
Sütlü kaseyi alacağım,
Skoropeya Yılanına sunacağım.
Ona eğilip sessizce diyeceğim:
Skoropeya-yılan, yardım et,
Bana kızma, tıslama,
Bana sadık hizmet et!
Denizlerin ötesinde, dağların ötesinde
Adı acımasız kalp atıyor,
Benim aşkıma boyun eğmiyor.
Benim aşkıma [SEVDİĞİNİZİN ADI] karşılık vermiyor,
İnat ediyor ve direniyor.
Sen büyü iksirini götür
Gözyaşı ve aşk zehiri dolu kaseyi,
Acımasız İSİM'in yaşadığı yere
ADRES: (biliniyorsa) (İl,İlçe olarak kısaca da olur)
Onu sarhoş et, sersemlet, zehirle
Ateşli, şiddetli aşk zehiri ile.
Ve o/o sensiz acı çeksin,
Ateş içinde duvarlara atılsın.
O/o benim için inlesin,
Kadınları ve kızları/erkekleri ve erkekleri kendinden uzaklaştırsın.
[SEVDİĞİNİZ KİŞİNİN ADI]
aşkın ateşinde yaşasın,
Ta ki ayaklarıma kapanana kadar.
Sözlerim gerçekleşsin,
İşlerim olsun,
Sözlerim ve işlerim
Kimse tarafından engellenmesin.
Amin.

13 gün 13 mum hergüne 1 adet.Mumu yak fotografı önüne koy.9 yada 13 kez oku.en son gün okuduktan sonra fotoyu mum ateşinde yak.Külleri rüzgara savur.
Vovvvvv

Tabi kolay bişey değil.Öncesinde soğuk kanlılık önemli olan.Sonrasında biraz tecrübe isteyen bi iş açıkcası.Olmayan işlem yoktur, yapan büyücü vardır ;) İradesine hükmetmek bir insanın öyle kolay bişey değil.Diyelim ki hükmettiniz geldi evet,inanın eski insan olmayacak karşınızda...
neden

Siz kendinizden düşünün hayatınızda bir insanı istemiyorsunuz ve çıkarıyorsunuz,bazı sebebler,nedenler sizi bir araya getiriyor ve kopamıyorsunuz.İradeye müdahale böyledir.İsteksizsiniz ama bırakamıyorsunuz.Sevgi olmuyor bağlama oluyor.Karşınızdaki sadece sizin hayatınızdan gidemiyor,ama olduğu gibi de size kendini veremiyor.

Siz kendinizden düşünün hayatınızda bir insanı istemiyorsunuz ve çıkarıyorsunuz,bazı sebebler,nedenler sizi bir araya getiriyor ve kopamıyorsunuz.İradeye müdahale böyledir.İsteksizsiniz ama bırakamıyorsunuz.Sevgi olmuyor bağlama oluyor.Karşınızdaki sadece sizin hayatınızdan gidemiyor,ama olduğu gibi de size kendini veremiyor.
o olsunda razıyım gideceksende gönül vermeyecen birine o zaman.

o olsunda razıyım gideceksende gönül vermeyecen birine o zaman.
Sizin tercihiniz tabi ki.Birşey diyemem.Hayat sizin,yaşam sizin. Hak edene hak ettiğini vereceksin orasında hemfikirim😃 Kaç milyon insan var şu hayatta neden bana o kadar acı yaşatmış insanı hayatımın geri kalanında yaşamıma dahil edeyim bağlama ile.Pişman olur gelir anlar özür diler devamında 2.kez yaşatmaz o zaman şans tanınır. Yoksa çok mutlu olunacak insanlar var emin olun.Kimsenin kırıntılarıyla gerçirmeyin ömrünüzü.

Sizin tercihiniz tabi ki.Birşey diyemem.Hayat sizin,yaşam sizin. Hak edene hak ettiğini vereceksin orasında hemfikirim😃 Kaç milyon insan var şu hayatta neden bana o kadar acı yaşatmış insanı hayatımın geri kalanında yaşamıma dahil edeyim bağlama ile.Pişman olur gelir anlar özür diler devamında 2.kez yaşatmaz o zaman şans tanınır. Yoksa çok mutlu olunacak insanlar var emin olun.Kimsenin kırıntılarıyla gerçirmeyin ömrünüzü.
Ben alıştığım insanı tercih ediyorum hani nasıl diyim başka birinin yok nazıydı yok şeyiydi çekemiyorum :D alışmış şeyden beter derler ya ben öyle biriyim ya

Ayrı bi başlık altında paylaşım yapmayacağım.Baya etkili bi ritüeldir.
Öncesin karsı tarafın savunmasını kır,kendinize sağlam 2-3 savunma yapın.İşlemi mümkün olursa 9 gün yada 13 gün yapın.Tek günle kalmalayın.Büyüyen Ayda yapıyorsunuz.Mümküne yeni ayın ilk günleri yada son günü dolunaya denk gelecek şekilde.

Mavi denizin ötesinde
Taştan bir ada uzanıyor.
Taştan adada
Taştan bir masa duruyor.
Taştan masanın etrafında
Skoropeya yılanı dolanıyor.
Masada üç kase var.
Soğuk suyla,
Tatlı sütle dolu.
Masada ise kaynayan bir kase var
Aşk iksiri ile,
Aşk zehiri ile, kızgın.
Kendime bir kase seçeceğim
Soğuk su ile,
Kalbimin susuzluğunu gidereceğim,
AŞK'a olan aşkım ile.
Sütlü kaseyi alacağım,
Skoropeya Yılanına sunacağım.
Ona eğilip sessizce diyeceğim:
Skoropeya-yılan, yardım et,
Bana kızma, tıslama,
Bana sadık hizmet et!
Denizlerin ötesinde, dağların ötesinde
Adı acımasız kalp atıyor,
Benim aşkıma boyun eğmiyor.
Benim aşkıma [SEVDİĞİNİZİN ADI] karşılık vermiyor,
İnat ediyor ve direniyor.
Sen büyü iksirini götür
Gözyaşı ve aşk zehiri dolu kaseyi,
Acımasız İSİM'in yaşadığı yere
ADRES: (biliniyorsa) (İl,İlçe olarak kısaca da olur)
Onu sarhoş et, sersemlet, zehirle
Ateşli, şiddetli aşk zehiri ile.
Ve o/o sensiz acı çeksin,
Ateş içinde duvarlara atılsın.
O/o benim için inlesin,
Kadınları ve kızları/erkekleri ve erkekleri kendinden uzaklaştırsın.
[SEVDİĞİNİZ KİŞİNİN ADI]
aşkın ateşinde yaşasın,
Ta ki ayaklarıma kapanana kadar.
Sözlerim gerçekleşsin,
İşlerim olsun,
Sözlerim ve işlerim
Kimse tarafından engellenmesin.
Amin.

13 gün 13 mum hergüne 1 adet.Mumu yak fotografı önüne koy.9 yada 13 kez oku.en son gün okuduktan sonra fotoyu mum ateşinde yak.Külleri rüzgara savur.
Bu çalışma için bir kaynak belirtebiliyor musunuz? Yoksa size özel bir çalışma mı?

Bu çalışma için bir kaynak belirtebiliyor musunuz? Yoksa size özel bir çalışma mı?
Bana ait değil @Lunat Ben bu tip versiyonları işin,durumun boyutuna göre yeniden şekillendirebiliyorum,uyarladığım kendime göre değiştirdiğim yerleri yada eitüel uygulayış şekli oluyor tabi. Rus yazarlara ait. Kaynak olarak tavsiye isterseniz,Stepanova’nın ritüellerine göz gezdirin derim.

Geri