SEVMEK VE ARZULAMAK

nurumm

Kayıtlı Üye
Hangi kadın peşinde koşan bir erkek hayal etmez ki? İnisiyatif almak, fethetmek, pencerelerin altında takılmak, kapının arkasındaki halının üzerinde kapı eşiğinde uyumak, sevmek, arzulamak ve yalnızca ona ait olmak için elinden gelen her şeyi yapmak? Hepimiz bunu hayal ederiz!

Bu stav tam da bu amaçla tasarlandı ve yaratıldı. Stavın yaratılışı bir bakıma saygıdeğer Orobas Lust'ın (seks) çalışmalarından esinlenmiştir, ancak bu stavda amaç yalnızca cinsel arzu değil, aynı zamanda aşkın, bu aşkın farkındalığının nesnesinin, ne pahasına olursa olsun sana ulaşma arzusunun ve eylemlerinin büyümesiydi.

Stav, bir erkeğin fotoğrafına, tasvir sırasına göre kırmızı renkte uygulanmıştır. Kenaz'ın üst kısmı başın üzerinde, alt kısmı ise kalp çakrasının üzerinde bulunur. Ayrıca, 24 saat yanan kalın kırmızı bir muma ihtiyaç vardır. Stav bu muma da uygulanır. Göreve göre tartışın, bu mumun ateşi üzerinde etkinleştirin ve mum tamamen yanana kadar fotoğrafı mumun altında 24 saat bekletin. Kendinizi tanımlamak için Berkano'yu kendi kanınızla daire içine aldığınızdan emin olun. İkili değil!
Mum tamamen yandıktan sonra fotoğrafı kırmızı bir peçeteye saklayın ve saklamak üzere kaldırın.

1755068028777.webp

@zeydln ben notlarımdaki orjinal halini paylaştım.Formulün orjinal uygulanışı bu şekilde fakat ben kendime uyarladım.Fotoğrafa kırmızı kalemle üst kısım baş alt kısım kalp ve göğüs hizasına gelecek şekilde uygulandı.Birkaç saatlik yanan mum tercih ettim.Çok etkili bi formüldür. Bol şans..

@zeydln ben notlarımdaki orjinal halini paylaştım.Formulün orjinal uygulanışı bu şekilde fakat ben kendime uyarladım.Fotoğrafa kırmızı kalemle üst kısım baş alt kısım kalp ve göğüs hizasına gelecek şekilde uygulandı.Birkaç saatlik yanan mum tercih ettim.Çok etkili bi formüldür. Bol şans..
Merhabalar orijinal halini bana atabilirmisin bide nasıl yapacağıma dair birazcık bilgi verirmisiniz

Geri