"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevilen kişiyi ayağına getirmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demetg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

demetg

Kayıtlı Üye
21 tane kuruüzüm üzerine bir yasin okunur. Sonra bunlar bir kapta ağır ,ağır kavrulur. Üzümler kavrulurken bir kara bir de, beyaz dut yaprağı ile karıştırılır.Bir yandan da, filanın oğlu_kızı aşkımdan ak dut gibi sararsın, kara du gibi kararsın. Yemesin, içmesin ,gözüne uyku girmesin,beni görmedikçe rahat edemesin diye tekrarlanır. İki gün içinde büyü yapılan çıkagelirmiş. Kaynak: Gizli ilimler

Ben denedim fakat barışma olmadı ama karşı taraf sürekli sizi görme isteği içerisinde oluyor çevrenizde dolaşıp duruyor ve orada dut yaprağı denilmiş ama ben dut çubuğu ile olduğunu biliyorum umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur arkadaşlar.

Ben denedim fakat barışma olmadı ama karşı taraf sürekli sizi görme isteği içerisinde oluyor çevrenizde dolaşıp duruyor ve orada dut yaprağı denilmiş ama ben dut çubuğu ile olduğunu biliyorum umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur arkadaşlar.

dut çubuğu nedir dut ağacından bir dalmı koparılacak yani.. ve sürekli görme isteği içinde olan sevgilinle kötümü ayrıldın nasıl barışma olmaz görme isteği içinde olan birisi??

Evet dut ağacından dal kırıp yapabilirsin kişilere göre değişiklik gösterebiliyor bu durumlar suçlu ve yüzü yok bir haftadır böyle iki hafta önce yapmıştım belki istiyor ama söyleyemiyor olabilir.

Saygı değer kardeşlerim, ne yaparsak yapalım tam anlamını ve sonucunu bilerek yapalım sonra üzülen taraf olmayalım .

Esenlikle kalın .

Fidan41 sarımsak majisindede yazmışsın denediğnii 10 aydır görmediğini ama birleştiğini şimdide diyorsunki bunuda yaptım barışma olmadı ben hiç bişey anlamadım yazmak içinmi yazsıyorsun?

birkac sey sormak istiyorum
1-uygulama tammidir?
2-herhangi bir varlik yardimi ile mi gerceklestiriliyor?
3-uzumler daha sonra ne yapilacak?
4-herhangi bir koruma gereklimi?
5-dut dali illahi gereklimi bulamassak yerine gul vb bir agac kullanilabilirmi?
6-yapilmasi icin herhangi bir zamani varmi?
7-uygulama ne kadar surer?

Bu tür uygulamaları yapmanız ilminiz olmadığı sürece yapmanız hiç birşeyi deiştirmez benim ne okumadığım dua kaldı nede denemediğim uygulama bu tür birşeye ihtiyacınız varsa en güzeli bu işden anlayan bilen birisine yaptırmak

ben rosemimosa kardeşimizin sorusunu yeniden sorucam lütfen bilen bir cvp yazsın
birkac sey sormak istiyorum
1-uygulama tammidir?
2-herhangi bir varlik yardimi ile mi gerceklestiriliyor?
3-uzumler daha sonra ne yapilacak?
4-herhangi bir koruma gereklimi?
5-dut dali illahi gereklimi bulamassak yerine gul vb bir agac kullanilabilirmi?
6-yapilmasi icin herhangi bir zamani varmi?
7-uygulama ne kadar surer?

Geri