"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevgiliyi Kazanma Majisi ( Sirke Majisi)

Hernandes

Banlı Kullanıcı
Terk eden kişinin fotoğrafını alın ve sirke dolu bir kabın içinde bekletin. İşe yaradığını göreceksiniz. Yine ter eden sevgilinin beyaz bir gömleğini alıp onu yüz parçaya ayırmak sizi terk edilmenin kötü etkilerinden arındıracaktır.

Eski bir havass kitabından alıntı.

admin notu: sirke majikal işlemlerde bozma işlevi vardır. böyle bir işlemde yanlızca mikropları temizlemiş olursunuz o kadar. yanlış bir uygulama

Bu sirke ile yapilan isi ben baska bir forumda okudum ama gömlek veya camasir ile birsey ilk defa duyuyorum. Ben bunu sadece resim ile deniyeceyim cünkü onun camasirina yaklasamam mümkün değil maalesef.

Ben bu gün denedim heryer sirke koktu. :( Ayrıca elma mı üzüm mü bilemedim elma sirkesinde karar kıldım. :) Bekliyorum.

Sirkenin cinsi önemli midir? Koyarken bir söz söylememiz yada dua okumamız gerekir mi ? Ayrıca büyü müdür ? Günahı var mıdır ?

Bence de eksik bir şeyler var. Dua yok mu söylenmesi gereken sözler yok mu belirli şartları yok mu? Hiç bu kadar kısa havas uygulaması görmedim.Bu havastan çok voodoo büyüsüne benziyor :D

Çok acil ben bu uygulamayı yapmaya karar verdim. 1 gece beklettim ama gece içime bir korku çöktü ya ona birşey olursa diye gece uyuyamadım. Sabahta hemen o kabı toprak biryere döktüm. Fotograf biraz sararmıştı, suya tuttum ve kuruttum. Acaba bir zararı olur mu?

Bir de sirke değilmidir büyüleri bozan? Nasıl oluyor da sirkeye konmuş bir şeye dua okunacak ve tutacak? Acaba kurutulup mu üzerinde dua okunacak?

Bu arada ben bunun bir duası var diye tam okumamışım uygulamayı, bir duası olacaktı bunun bu kadar değil.

Geri