"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevgiliniz sizi aldatamayacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aphosiss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aphosiss

Banlı Kullanıcı
Sürekli zina eden, sizi aldatan eşiniz ya da sevgiliniz için bu gizlice yazdırılır da (zafran ve miskle elde edilen boya olacak) kapının üzerine konulursa, o kimsenin içerisindeki zina dürtüsü Allah'ın izniyle ölür. O kişi bir daha asla zina etmez...

Şimdilik kaynak kendi arşivim deyim, çünkü aslını hatırlayamıyorum. İlk fırsatta ekleyeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 1495

İyi forumlar...

banada yardım edin nolur,kocam boşanmak istiyo beni aldatıyo iş yerindeki bririyle ve o kadın sırf benden nefret ettiği için ayırıyo bizi. onları birbirlerine düşürüp kocamı yine evine ailesine baglayacakbişey yokmu lütfen

BİR BAŞKA UYGULAMA:

Geri getirme Büyüsü
Bu konuda başka bir yöntem ise; tutma yeri tahta ve kara olan bir bıçağın üstüne, Cuma namazı vaktinde sap tarafından ve demir kısmından başlayarak İnşirah suresinin her ayeti sonrasında eve dönmesini istediğiniz kişinin ismi ile o kişinin annesinin ismi birlikte yazılır.

Bıçak dönmesi istenilen kişinin kullanmış olduğu bir iç giysisine sarılarak evin içine ya da yakınlarına bir yere gömülür. 7 gece boyunca gecede 70 kez İnşirah suresi okunur.

İnşirah suresi: Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..

Bu dua evin dış kapısına konulacak sanırım peki o kapının iç tarafınamı dış tarafınamı konulacak ? Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...

Biraz garip geliyor bana aldatan bir insanın peşinden koşmak..Hepiniz değerlisiniz neden değer görmediğiniz yere sığınmak istiyorsunuz ki :(

evli çocuk sahibi iseniz onun babasız büyümesini istemiyorsanız yinede içinizde sevgi kalmışsa biraz olsun ona karşı hayata kaldığımız yerden mutlu devam edelim diyorsanız neden olmasın ...

Biraz garip geliyor bana aldatan bir insanın peşinden koşmak..Hepiniz değerlisiniz neden değer görmediğiniz yere sığınmak istiyorsunuz ki :(

Yazdiklarina katiliyorum,elbette her insan degerli.Ama birde söyle düsünsek.bir kadin yuvasina,cocuklarina ve esine cok emek verir.fedakardir,estir,anadir bütün dünyasi ailesi,yuvasidir,Ve bir anda,öyle karaktersiz bir kadin ortaya cikar,öteki kadin ne yaptiysa,herseyi yerle bir eder.o koca,karisini biranda aldatir.bu her kadinda caresi olmayan yaralar acar.kolaykolay vaz gecemez,kurtarmak icin cabalar,bocalanir,ve en sonunda farkinda olmadan kendisini hasta eder.Bende üc sene evvel aldatildim,etmedigim dua kalmadi.ve hala o kisiyi üc senedir görmedigim halde,onunla gittigim bir yere simdi gitsem,ister istemez bogazim dügümlenir,o benim ikinci esimdi,cok sevmistim,simdi bile gözlerim yasardi,ve ben öyle bir caresiz kadin görünce.Yasadigim ihaneti tekrardan yasarim,Yalniz dua etmek o kadar güzel bir seyki,her dua edisimde Allaha biraz daha yaklastim ve o kisiden biraz daha uzaklastim,daha bir güclü oldugumu hissettim,bu gün ben hicbir yaptigim uygulamalardan ve ettigim dualarimdan pisman degilim,dönmedi ama ben ugrastim,cabaladim.ben kendim icin cok degerliyim,kendimi seviyorum.o kisi beni sevmesede olur,kaybeden ben degilim.o kaybetti.:sifone::sifone:

bekara karı boşamak kolay değil sözünü pek kabul etmeyeceğim...Söylemek istediğim şey onun geri gelmesi için birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ya bende yaptım yapmayın..Çünkü o geri gelince siz hiç bir şeyi unutmuyorsunuz ve artık iyice diken üstünde yaşıyorsunuz...Siz ondan kurtulmak için birşeyler yapın kendinizi iyi hissetmek için böyle olayların arasında kalmamk için yapın..

Sürekli zina eden, sizi aldatan?
Sürekli zina edip günaha bulanan birini zaten ben istemem, bir insan kendi günahını bilmiyor ve arınmak istemiyorsa ben neden o insanın günahını bilip, günahlarından arınmasını isteyeyim ki? Herkes hür iradeye sahip, herkes kendi hatalarının farkına kendisi varıp Allah'a tövbe etmelidir.

Yorum yapan herkese merhabalar...
Arkadaşlar görüyorum ki herkes kadınsal duygularla birtakım yorumlar yapmış. Asında herkesin yorumu kendince haklı; nedir o yorumlar:
1- "Kendi hür irades ile yanımda olmayacak, bana ve yuvasına sadık kalmayacak eş, bana zaten büyüyle-majiyle hiç gelmesin"
2- Bir insan -ki yuvayı dişi kuş yaparmış; kadınlar bence bu konuda daha hassas- evlilikte nice zahmetler atlatıp da, belli bir aşamaya geldiğinde, çoluk çocuk sahibi olunduğunda vs.. Yuvasını kurtarmak için elinden geleni yapmak istiyor. Bunu evliler bekarlara nazaran daha iyi bilirler.
Benim kişisel yorumum da acizane şudur: Genel kanıya göre ruhaniler veya büyüler, insana türlü hallerde zararlar verebilmektedir. Bunlardan biri de 'vesvese'dir. Bir kimse bu tip bir hal sonucu düzgün gittiği yolundan; evinden, eşinden şaşırmış, sapıtmış, soğumuş vs olabilir. Ne demişler "beşerdir, şaşar" Bence dualara sığınmak ve bu gibi uygulamalar da böyle kimseleri bu tip şeylerin tesirlerinden kurtararak; kalp gözünü açma amacı gütmektedir.

kendileri bilir.ben insanlara faydalı olmaya çalışıyorum.
zaman ahir zaman.nice sahtekar hocalar bu gibi basit işleri büyük meblağalara yapıyorlar pardon yapamıyorlar. :)

kendileri bilir.ben insanlara faydalı olmaya çalışıyorum.
zaman ahir zaman.nice sahtekar hocalar bu gibi basit işleri büyük meblağalara yapıyorlar pardon yapamıyorlar. :)

Sevgili meftunum...
Forum kurallarına göre özelden uygulama yapmak, iletişim bilgileri istemek vermek, özelden uygulama yazmak yasak.. Genel olarak paylaşın herkes faydalansın.. Yöneticilerimizde aynı şeyi söyleyeceklerdir... Arkadaşımız uyarısını yapmış banlanmamanız için. Yoksa banlanabilirsiniz.

çok özel olmasın kendimden örnek vereyim, 20 yaşlarımda bir akraba kızıyla nişanım oldu, yetinmemişler bana yaptırıp yedirmişler, çok zor zamanlar yaşadık ailece sonunda kurtuldum ama geriye dönünce hayatımda yaşamam gerekenleri yaşadıgımı anladım, taifeyi ögrendim içlerinden biriyle baglantım oldu kalben sevdim, huzur vericiydi, hep yanımda oldugunu biliyordum, ama yapma dediğini yaptım, aynı ademin elmayı yemesi gibi sonrası aşk bitti yapı paydos oldu, hayatımın zor yılları başladı, yani ne o bana döner ne ben onu ararım (bazen ismi ile seslenirim ama hiç gelmez.) yani herkes kendi hayatını yaşıyor bazen zamanın bir noktasında kesişiyoruz ve o kadar,

kimse eşini aldatmasın, ne kadınlarımız ne erkeklerimiz, eşler birbirlerine sahip çıkmalı ait olduklarını hissettirmeli, bunu yapabildikleri zaman kalpleri zaten bütün olur, içinizde sevgiyi ve saygıyı besleyin nefreti yalanı dolanı beslemek çok zordur, dogru olmayan herşey insanı yıpratır. daha neyi bekliyoruzki, ama iflah olmayanın peşinden gitmek sizi yorar, bırakın o yaşayıp acının ve gerçegin farkına varsın,

Namus diye bir kavram vardır (Bilmeyenler için belirtmek istedim, lütfen bilmeyenler araştırsınlar...)... Ne münasebet "Sürekli zina eden, sizi aldatan eşiniz ya da sevgiliniz için..." böyle birinin peşinden koşmak??
Böylelerine ve böyle biriyle evli olanlara ne isim verildiğini biliyorsunuzdur muhakkak... Onu bırak öyle birinin peşinden koşmak o kişiyi dahada cesaretlendireceği için her seferinde çıtayı biraz daha yükseltecektir... Burada sorulması gereken sorular şunlardır;
Doğacak olan çocuklarınızın böyle birinden olmasını ister misiniz? (Benim göre... Onlar ne ki çocuğu ne olsun...)
Böyle biri için şerefinizi, namusunuzu, onurunuzu ve tüm önemli değerlerinizi kaybetmeye değer mi?

Sevgilim beni aldatsa ne aldatmasa ne hiç umurumda olmaz çünkü ben güçlü biriyim muskaya büyüye düşmeyecek kadar.

Geri