"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevgilimden ayrıldım yardım

blasphemous

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgilimle ayrılalı 9 gün oldu bana geri dönmesini istiyorum ama neden ayrıldığımızı dahi bilmiyorum bana yardım edebilicek etkisini görmüş bi dua bilen biri yahut fal durugörü şu an yaşanan bi olayı bilebilecek yeteneği olan bana yardım edebilicek bi dua vericek bi şey söyleyebilicek birileri var mı

1500 avro karşılıgında sizi barıştırabilirim. brad pit angeline juliden neden ayrılmıyor sanıyorsun.

Eskiden burası her aradığını bulabildiğin herkesin birbirine yardım ettiği çok aktif bi siteydi yazan arkadaşlara teşekkürler ama sanırım eski popülerliğini yitirmiş ya da gerçekten değerli yetenekli ve yardım sever insanlar siteyi terk etmiş bilemedim

sen iyisin yine benımde yaklasık 1senelık ılıskım bıtelı 6ay oldu her allahın gunu hala stlaklıyorum

Bu tarz dünyevi șeylerde așk gibi gibi.Duru görü, fal Büyünün kulalanilmamasi gerektiğini düșünüyorum.Evren bizie hayirliyi sunar ișleyen çarka demir sokmayalim.Sağlicakla kalın dua edin o yeter.Hayirlisiyla tanrı verecektir...☘️ ? ☘️ ?

Bu tarz dünyevi șeylerde așk gibi gibi.Duru görü, fal Büyünün kulalanilmamasi gerektiğini düșünüyorum.Evren bizie hayirliyi sunar ișleyen çarka demir sokmayalim.Sağlicakla kalın dua edin o yeter.Hayirlisiyla tanrı verecektir...☘️ ? ☘️ ?
Son bir iki gündür dediğinize geldim akışına bıraktım sadece kendi inancıma göre dua ediyorum o kadar çok teşekkürler cevabınız için

Geri