"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevgi meditasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Şaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şaman

Kayıtlı Üye
bu meditasyonu ben oluşturdum denedim çok güzel oluyor şimdi şöyle yapılcak
sevgiliniz,dostunuz vs gibi çok sevdiğiniz bir insanla beraber yapcaksnız bunu.Kişiyi karşınıza alın beraber bağdaş kurarak oturun.ellerinizi birleştirin.Şimdi rahatlyorsunuz, o kişiyi ne kadar sevdiğinizi düşünün.Ona olan sevginizden dolayı şimdi etrafınızda şeker pembesi renginde bir ışık alanı oluştu.BU alan aşağıdan yukarı doğru bir su gibi dalgalar yayıyor ve sıkıntılarınızı negatif enerjinizi alıp götürüyor.BU enerjiyi oluşturmak için karşınızdakini ne kadar çok sevdiğinizi düşünün.Sevginin gücüyle rahatlıyorsunuz bedeniniz enerjiyle dolu negatif enerji gitti üstünüzden.Şimdi gözlerinizi açın ve ne kadar farklı şeyler hissetiğinizi göreceksiniz.
NOT:Ben bunu sevgilimle denemiştim.ikimiz beraber meditasyonyaptık meditasyon sonunda(eğer sevgilizle yaptıysanız)onu birkez öpün.tüm sinir stres gidiyor.

En çok şu sevgiliyi öpme kısmını sevdim :D
Ama meditasyona diyecek yok. Yine yapacağını yapmışsın, ellerine sağlık canım :)

Ya meditasyondan sonra herşey ne kadar farklı oluyo demişsin:)Ya bi anda onu sevmediğimi farkedersem ne olcak peki:)

Emin ol olmayacak:D
Hatta sevgi bağı güçlenecek:)
Eğer o da seni seviyorsa.
Bunu illa sevgilinle yapmana gerek yok, tabii annenle kardeşinle dostunla da yapabilirsin.

ayyyy negüzel bi meditasyon yaa okurken bile pembe ışıklar gördüm ama ben bu tür şeyleri sevgilimle yapmak mümkün değil daha doğrusu ayrıldığım sevgilimle çünkü bu tarz şeyler ona göre delilik ve ben de deliyim:)olsun herkesin kendi fikri.. keşke yapabilseydim bu meditasyonu sevgilimle :(

Geri