"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevgi, döndürme Büyüleri yapanıda etkiler mi?

Bağlama, negatif bir işlem olduğu için sizi de etkileyecektir.Duygularınız soğuk olmadığı ve çok şeffaf olamadığınız için duygusal yönden tetiklediğini düşünürsünüz.Oysa ki etkisi illa ki sizin de karşı tarafa bağlanmanız değildir.Başka bir durumda da gösterebilir. Tabi yapılan işlem karşılıklı değilse, bu tek taraflıysa geçerli.Ama siz illa ki bi negatif etkisini hayatınızda hissedersiniz.Zırhınız sağlam olsun.

Bağlama, negatif bir işlem olduğu için sizi de etkileyecektir.Duygularınız soğuk olmadığı ve çok şeffaf olamadığınız için duygusal yönden tetiklediğini düşünürsünüz.Oysa ki etkisi illa ki sizin de karşı tarafa bağlanmanız değildir.Başka bir durumda da gösterebilir. Tabi yapılan işlem karşılıklı değilse, bu tek taraflıysa geçerli.Ama siz illa ki bi negatif etkisini hayatınızda hissedersiniz.Zırhınız sağlam olsun.
Duygusal değil illa derken karmadan bahsediyorsunuz?

Yapacağım diye bir cümle kurmadım, büyü yapmayı bilmiyorum. Sadece bir yerden duydum merak ettim ve sordum.

Yaptırıcaksınız manasında da geçerli, tamam o halde
Aynı zamanda yaptım manasında da geçerli.. buraya etkilerini yazıp nedenini öğrenmeye gelenler oluyor.
Ben öyle anladım. Normal bir durum mu diye merak ettiğini.
Hayır değil.. karşı tarafın savunması sağlamsa yada durumdan haberdarsa ilk bağlamasi değilse.. büyü ters dönebilir. Kişi ava giderken avlanır.
Karma çok derin bir konu. Yapılacak kişi bunu hak eden birisi olsa bile dolaylı yoldan bu büyüden etkilenecek, kişinin etki alanındaki insanlar var bir de. Bu nedenle basit bir dilek ritüelinde bile bütünün hayrına denilmesi gerekir.

Aynı zamanda yaptım manasında da geçerli.. buraya etkilerini yazıp nedenini öğrenmeye gelenler oluyor.
Ben öyle anladım. Normal bir durum mu diye merak ettiğini.
Hayır değil.. karşı tarafın savunması sağlamsa yada durumdan haberdarsa ilk bağlamasi değilse.. büyü ters dönebilir. Kişi ava giderken avlanır.
Karma çok derin bir konu. Yapılacak kişi bunu hak eden birisi olsa bile dolaylı yoldan bu büyüden etkilenecek, kişinin etki alanındaki insanlar var bir de. Bu nedenle basit bir dilek ritüelinde bile bütünün hayrına denilmesi gerekir.
Bir de siz çok bilgilisiniz yorumları görüyorum. İşlem hakkı nedir? Kimlere doğar ? Ya da işlem hakkı olmayan şeyler nedir

Yapacağım diye bir cümle kurmadım, büyü yapmayı bilmiyorum. Sadece bir yerden duydum merak ettim ve sordum.
Ayrıca yapabilirsiniz ya da yaptıradabilirsiniz.Bunun için başkalarına bi açıklama yapmanız da gerekmez ;) 😊 Yaptırana döner,haklısınızdır ya da haksızsınızdır bunlar başka bi mevzu. Sosyal medyada bi video dönüyor görenler olmuştur belki,kadın kocasına bağlama yapmış kocası yine de kadını terketmiş.Kavga ediyorlar bana büyü yapmıştın diyor adam ben terketmeyim diye ne oldu ne oldu diyor.Kadın da yaptım tutmadı var mı diyeceğin ohh pekde iyi yaptım diyor:ROFLMAO:

Duygusal değil illa derken karmadan bahsediyorsunuz?
Her yönden.Hayatın çok farklı imtihanları, çok başka döngüsü ve yaşattıkları var.

Büyü olarak bakma amel olarak bak.

İki kişiyi birbirleri ile tanıştırdın diyelim. İyi anlaşırlarsa, sana iyi ki onları bir araya getirdin, ne de iyi ettin derler. Kötü anlaşırlarsa da zaten ayrılırlar sana da bir vebal düşmez. Çünkü ögür iradelerine dokunmadın. Teşvik ettin. Eşleşmelerini kolay hale getirdin.

Büyü yapsaydın eğer, bu zahirdeki işlerin, batındaki tılsımını yaymış olacaktın. Belki onları faili meçhul bir şekilde eşleştirecektin. Özgür iradelerine müdahale etmedikçe zaten sana vebal düşmez. Derin karma seni irade körlüğü ile kıstırmaz. Ama sen, büyü yaparken onların özgür iradelerini hiçe sayarak, onları içsel dürtülerle de birbirlerine bağlasaydın bu sefer onların günahlarına ve kontrol edemedikleri hatalarına ve oradan doğan her türlü toxic enerjiye de ortak olmuş olursun.

İhaleler normalde kime kalır ? Ortaya en büyük iradeyi koyana kalır. "Bunu neden böyle yaptın bak 1 milyon lira zarar ettik" dediklerinde sen "patronum yap emrini verdi" dediğin anda nasıl ki bir zarar artık patrona yazarsa, büyü yapan kişiye de, iredesini bağladığı herkesin kötü seçimlerinin sonuçlarından çıkan veballer yazılmaya başlar.

Bu evrenin en temel yasasıdır. ŞEytan bile irade ortaya koymadan yapıyor napıyorsa. Çünkü hesap gününde temize çıkacak bu şekilde. Ben onları zorlamadım ki diyecek. Teklif ettim ama özgür iradelerine karışmadım diyecek. Bana itibar etmek işlerine geldi, kolaya kaçtılar, öfkelerine yenik düştüler, kıskançlıklarına kurban oldular diyecek. Şimdi de beni suçluyorlar diyecek. SAdece Teklif ettim, hatta ben teklifimi tek taraflı da yapmadım, sağduyuları ve melekleri de vicdanen onlara aynı anda sesleniyrdu diyecek. İrade kiminse, son karar kimsen çıktıysa ihale de ona kalır diyecek. Biz senle daha en baştan böyle anlaştık diyecek. İşte büyü yapan kişi kendi veballerinin yanında iradesini eğip büktüğü kişilerin de seçimlerinden doğan tüm sonuçları üstlenmek zorunda kalacağı için, yaşam enerjisi de çok düşük olur. Yaşama bağlanamaz. Yaşamı asla kucaklayamaz. Tüm yaşam enerjisi veballerini aldığı kişilerin zürriyetleri için gereken toparlanma vadesine doğru akar. Kısacası iç huzurları kalmaz. İç huzurları onlara göklerden sürekli inse bile ileriki tarihlerde doğacak masum çocuklara verilmek sureti ile saklanır. buna evrenin matematiği denir.

Son düzenleme:
Geri