giresunlu288
Kayıtlı Üye
Soru yukarda bizimle duygularımız yoğunlaşır mı? Bizde kötü olur muyuz?
Duygusal değil illa derken karmadan bahsediyorsunuz?Bağlama, negatif bir işlem olduğu için sizi de etkileyecektir.Duygularınız soğuk olmadığı ve çok şeffaf olamadığınız için duygusal yönden tetiklediğini düşünürsünüz.Oysa ki etkisi illa ki sizin de karşı tarafa bağlanmanız değildir.Başka bir durumda da gösterebilir. Tabi yapılan işlem karşılıklı değilse, bu tek taraflıysa geçerli.Ama siz illa ki bi negatif etkisini hayatınızda hissedersiniz.Zırhınız sağlam olsun.
Yapılmasını tavsiye etmem hem karma tarafı var hemde bir insanın iradesini etkilemek önemli bir suçtur peki ne sebeple yapıcaksınızSoru yukarda bizimle duygularımız yoğunlaşır mı? Bizde kötü olur muyuz?
Yapacağım diye bir cümle kurmadım, büyü yapmayı bilmiyorum. Sadece bir yerden duydum merak ettim ve sordum.Yapılmasını tavsiye etmem hem karma tarafı var hemde bir insanın iradesini etkilemek önemli bir suçtur peki ne sebeple yapıcaksınız
Yaptırıcaksınız manasında da geçerli, tamam o haldeYapacağım diye bir cümle kurmadım, büyü yapmayı bilmiyorum. Sadece bir yerden duydum merak ettim ve sordum.
Yapacağım diye bir cümle kurmadım, büyü yapmayı bilmiyorum. Sadece bir yerden duydum merak ettim ve sordum.
Aynı zamanda yaptım manasında da geçerli.. buraya etkilerini yazıp nedenini öğrenmeye gelenler oluyor.Yaptırıcaksınız manasında da geçerli, tamam o halde
Bir de siz çok bilgilisiniz yorumları görüyorum. İşlem hakkı nedir? Kimlere doğar ? Ya da işlem hakkı olmayan şeyler nedirAynı zamanda yaptım manasında da geçerli.. buraya etkilerini yazıp nedenini öğrenmeye gelenler oluyor.
Ben öyle anladım. Normal bir durum mu diye merak ettiğini.
Hayır değil.. karşı tarafın savunması sağlamsa yada durumdan haberdarsa ilk bağlamasi değilse.. büyü ters dönebilir. Kişi ava giderken avlanır.
Karma çok derin bir konu. Yapılacak kişi bunu hak eden birisi olsa bile dolaylı yoldan bu büyüden etkilenecek, kişinin etki alanındaki insanlar var bir de. Bu nedenle basit bir dilek ritüelinde bile bütünün hayrına denilmesi gerekir.
Ritüel? Onların da karması var mı? Örnek olarak 3-6-9 ?
Yok ne cevherler var sitede.. ben çok bilgili değilim sadece bu üyelik eski olduğundan yorum sayısı çok.Bir de siz çok bilgilisiniz yorumları görüyorum. İşlem hakkı nedir? Kimlere doğar ? Ya da işlem hakkı olmayan şeyler nedir
Yok ya Urum kadar kimse olamaz onu biliyorumYok ne cevherler var sitede.. ben çok bilgili değilim sadece bu üyelik eski olduğundan yorum sayısı çok.
Ayrıca yapabilirsiniz ya da yaptıradabilirsiniz.Bunun için başkalarına bi açıklama yapmanız da gerekmezYapacağım diye bir cümle kurmadım, büyü yapmayı bilmiyorum. Sadece bir yerden duydum merak ettim ve sordum.
Her yönden.Hayatın çok farklı imtihanları, çok başka döngüsü ve yaşattıkları var.Duygusal değil illa derken karmadan bahsediyorsunuz?