"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğinizin Yürüyerek Yanınıza Gelmesi için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Semiyail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semiyail

Banlı Kullanıcı
Sevdiğinizin yürüyerek yanınıza gelmesi için.( SANSÜRSÜZDÜR ):Sevdiğin bir insanı yanına getirmen için aşağıdaki tılsımı Pazartesi günü ikindi vaktinde bir kağıta yazın.Altınada sevdiğinizin ismi ve annesinin ismini yazdıktan sonra fülan binti fülan aşkımdan yansın diyerek bir ateşe atarak yakın.Sevdiğiniz size yürüyerek gelir.Uzaktaysa uçakla uçarak gelir.:hurray:

Ekli dosyayı görüntüle 5943

Admin notu: resimde görülen semboller birer huruftur. Huruflar bu şekilde kullanılmaz. Birçok detayı ve yapılması gereken şartları mevcuttur. Bu yüzden çalışma eksik ve etkisi olmayan bir çalışma.

Binti:Kızı
Bin:Oğlu
İlk başa sevdiğinin sonra annesinin adı yazılır.Yalnız arapça veya osmanlıca yazmalısınız.
Ayrıca Sn Aja isterseniz uygulamaları yazarken 2 yıl garantide yapalım olurmu?

Arkadaşlar seveceğiniz insanı iyi seçin görünüşe aldanmayın,İnsanın kalbinin güzel olması o kadar önemliki.Ayrıca bir insan sizi sevecekse muskayla sevmesin.Kendi özgür iradesiyle sevmesi kadar güzel ne olabilir.Ben size bu bilgileri versemde şimdiye kadar kimseye yapmadım.Zaten muskayada hiç gerek duymadım beni sevenler zaten seviyor.

İşin ehli yazandır bana göre açıklamayı verecek olanda.Ben hastayım siz reçete yazmışsınız.Bu ilaç kesin iyi edermi etmez mi bu bilgiyi de verecek olan sizsiniz..Hani diyorsanız bu reçeteyi ben yazmadım aldım bir başka dr. dan o başka..

Bu uygulamaya sansür koymamamın sebebi evli kişilerin tekrar biraraya getirilmesi birbirlerini sevmesi için ve bu uygulamada herhangi bir negatif olumsuz enerji bulunmadığı için sansür koymaya luzüm görmedim.

Büyü çeşitelrini araştırmanızı rica edicem..En azından kendi uyguladığınız denediğiniz gibi görünen reçetelere dikkat edin..Bu alıntımı yoksa siz denediniz mi yada başkaları ıcın yapıyormusunuz.

Bazı uygulamalar çok etkili olduğu için koşarak geldiği gibi buda herhalde orta şeker bir uygulamaki yürüyerek yazmışım.:D Şaka bir yana konunun başlığına biraz espiri katayım diye yazmıştım.

İbni:Oğlu demektir yanlış yazdınız galiba. :)

Bazı kaynaklarda ibn bazı kaynaklarda bin olarak oğlu kelimesi kullanılır. Yani ibni ya da bin arasında fark yoktur.

safran mürekkebi ilemi yazalım yoksa herhangi bir kalem pilot farkedermi

İslamı çalışmalarda yazılı olarak yapılacak hiçbir çalışma tükenmez ya da pilot kalemle yazılmaz. Havvas yani islami temelli çalışmalar kurallar silsilesi ile ilerler ve hiçbir çalışmada bu kuralların dışına çıkılamaz. Yani yazılacak her türlü çalışma safran ile yazılmalıdır.

eğer annesinin adını bilmiyorsak galiba havva yazacağız çünki havva hepimizin annesi

Havva isminin temeli aslında çok farklı bir kültürden gelmektedir. Hitit kemik tanrıçasıdır ezoterik tarihte havva. Kur an*ı kerim de herhangi bir şekilde havva ismi geçmez. Bu bir şekilde dinsel kültürlerin içiçe geçmesinden kaynaklı ortaya çıkmış yanlış bir bilgidir. Bu konu biraz uzun ve dataylı bir ara bununla ilgili biraz yazı paylaşırım.

Konuya gelirsek resimde görülen semboller birer huruftur. Huruflar bu şekilde kullanılmaz. Birçok detayı ve yapılması gereken şartları mevcuttur. Bu yüzden çalışma eksik ve etkisi olmayan bir çalışma. Sevgi ve Işıkla...

EVET,Sn.Yule kardeşim site kuralları gereği uygulamayı yine eksik vermek zorundaydım.Çünkü insanların özgür iradelerini alıkoyon uygulamaları tam vermek bence yanlış olurdu.Yorumlarınız için teşekkür ederim.

EVET,Sn.Yule kardeşim site kuralları gereği uygulamayı yine eksik vermek zorundaydım.Çünkü insanların özgür iradelerini alıkoyon uygulamaları tam vermek bence yanlış olurdu.Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Tabi ki zaten bu tür uygulamalar internette ve ya kitaplarda tüm sırları açıklanmadan paylaşılmaktadır. Söylediğiniz gibi sebeplerden ötürü bu bir önlemdir. Ki sitemizdeki birçok çalışma da bu tür önemli etik kurallara bağlıdır. Ama sansürsüz deyince kişiler tam ve eksiksiz olarak algılayabilirler bu yüzden uyarmak ihtiyacı hissettim. Sevgi ve Işıkla...

Büyü ile AŞK SEVGİ OLMAZ Olsa bile birgün YIKILMAYA MAHKUMDUR ! Aşk sevgi saygı terbiye seviye işidir ! Zaten ilk baştan saygısızlık yaparak
o kişiyi celp ediyorsunuz ! Bu aşktan daha iyilik ummayın !

Sn. Semiyail lütfen bu uygulamanin tam tarifini bana özelden yazabilirmisin cok ihtiyacim var gercekten simdiden tesekkürler

Geri