"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğinize Aşkınızı Kabul Ettirebilirsiniz.

LikeADewiL

Kayıtlı Üye
Gereken Malzemeler:
1 adet pembe mum
1 adet mavi mum

Bir cuma gecesi, aşk için pembe, şifa için mavi bir mumu yakın ve şu sözleri söyleyin.

"Lütfen(kişinin adı) tekrar düşün.
Sonuç, benim acımı yatıştırsın.
İstediğimi ver ve görürsün
kalbindeki iyilik beni kurtardı
Tanrı, kutluluk versin."

Sonra mumlari üflemeden söndürün, büyünüz tamamlandi. ;)

üflemeden nasıl sönecek mum kendi kendine yanarak bitmesini mi beklicez? siz denediniz sanırım sonuç nasıl oldu acaba? durduk yerde aradı mı sizi?

üflemeden nasıl sönecek mum kendi kendine yanarak bitmesini mi beklicez? siz denediniz sanırım sonuç nasıl oldu acaba? durduk yerde aradı mı sizi?

Üyelerin bu tarz klişe sorularina cevap vermiyorum. Durduk yere formül uydurupta buralara yazmam. Elimdeki kaynak sağlam. ;) Üflemeden bir mumu nasil söndürebileceğinizi bilmiyorsaniz bu konuda ben birşey yapamam, üzgünüm...

acaba bu paylaşımdaki büyü orjinal dilinde böyle türkçe mi yoksa ingilizce bir kaynaktan mı aldınız.

Üyelerin bu tarz klişe sorularina cevap vermiyorum. Durduk yere formül uydurupta buralara yazmam. Elimdeki kaynak sağlam. ;) Üflemeden bir mumu nasil söndürebileceğinizi bilmiyorsaniz bu konuda ben birşey yapamam, üzgünüm...

kaynağını sormadım zaten sadece sonucunun bize nasıl döndüğünü merak etmiştim. sonucta birsürü uygulama mevcut hepside aşk büyüsü olarak geçiyor... hepsinin etkisi farklıdır mutlaka. kimi rüyasında rahatsız ediyo, kimi kalp çarpıntısı yaptırıyo karşıdaki kişiye. ve bir uygulama denemeden önce bunları bilmek en doğal hakkımız ama özür dilerim sizin konunuza yazmakla hata eden benim

"Lütfen(kişinin adı) tekrar düşün.
Sonuç, benim acımı yatıştırsın.
İstediğimi ver ve görürsün
kalbindeki iyilik beni kurtardı
Tanrı, kutluluk versin."

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Ben bu satırların ingilizceden çeviri olduğunu düşünmüştüm

Kaynak sağlam demiş arkadaş sorması ayıp öğrenmemiz mümkün mü?Böyle sağlam bi kaynaktan böyle saçma bi uygulama birbiriyle çelişen şeyler...

Kaynak sağlam demiş arkadaş sorması ayıp öğrenmemiz mümkün mü?Böyle sağlam bi kaynaktan böyle saçma bi uygulama birbiriyle çelişen şeyler...

Sanırım ileri dereceli bir kültüre ve yüksek bir deneyime sahipsiniz ki gördüğünüz bir ritüeli hemen saçma olarak değerlendirip küçümseyebiliyorsunuz ?

Ben bu ritüeli daha az bilgisi olan ve inanan arkadaşlar için paylaştim sanirim bu sizin için fazla basit ;) İyi günler ...

Siz bize bir açıklama yapmazsanız bu mumları üflemeden söndürme konusunda, belki de bu büyüye ihtiyacı olan birçok arkadaşı da engelleyeceksiniz otomatikmen. Lütfen sizden bir cevap bekliyorum.

Siz bize bir açıklama yapmazsanız bu mumları üflemeden söndürme konusunda, belki de bu büyüye ihtiyacı olan birçok arkadaşı da engelleyeceksiniz otomatikmen. Lütfen sizden bir cevap bekliyorum.

Mum söndürmek için nefesinizi kullanmanın haricinde

Elinizle / terlikle/ faraşla vb rüzgar yapıp söndürebilirsiniz

Varsa mum söndürücü kullanabilirsiniz. Ne olduğunu bilmiyorsanız görsellerden arayın , bakın.

Üzerine yanmaz / ateşten etkilenmez mesela cam ya da metal bir kapak kapatıp havasız bırakabilirsiniz.

Vesaire...

bu tarz çalışmalarda yanan ateşe direk müdahale etmemek için ve kendi kendine sönmesini sağlamak için "mum söndürücü"kullanılır.Bu obje;tutmak için uzun bir sapı ve alevi havasız bırakıp kendiliğinden sönmesi için çan şeklinde içi boş bir ucu olan bir nesnedir.Mudo store ve bazen Migrosta da bulabilirsiiz,yani bu tarz ev ve dekorasyon eşyaları satan yerlerde.Ama dilerseniz bir kupa ile de bu işlemi yapabilirsiniz;)

Pardon ama, yorumlarınızı anlamakta zorluk çekiyorum. Bir taraftan, bu büyüyü paylaştım bir de mumu söndürmek gibi klişe bir soruya cevap veremem gibi bilmeyenleri küçümseyecek bir yorum yazıyorsunuz.
Bir taraftan da, bir üye sizin bu tavrınıza tepki verdiği için onu küçümsemekle suçluyorsunuz. Büyü gerçekten de basit bir büyü ve profesyonel bir majisyenin yapmasını beklemeyeceğiniz bir uygulama. Yeni başlayan biri ise ateşin nasıl söndürülüp nasıl söndürülmeyeceğini bilmeyebilir.
Size direk bir örnek vermek isterim; site modumuz Embriyo var. Üyeler konu içinde yazan en basit soruyu sorduklarında bile, Embriyo sabırla konudan o kısmı kopyalayıp, üstüne bir de konu ile ilgili linkleri yazarak soruyu cevaplar. Ve kesinlikle, bunun küçümsenecek birşey olduğunu düşünmediğine eminim.. Aynı şekilde diğer bütün modlar, bütün adminler de öyle.. Sitenin aktif üyeleri de öyle.
Siz, konuda yazmayan bir soruya cevap vermeyi bile kendinize "sığıştıramadınız". Lütfen yorumumu kişisel algılamayın, kesinlikle, sizi tanımıyorum, sadece gözüme çarpan bir hususu sizinle paylaşıyorum..
Sevgi ve ışıkla.

bu tarz çalışmalarda yanan ateşe direk müdahale etmemek için ve kendi kendine sönmesini sağlamak için "mum söndürücü"kullanılır.Bu obje;tutmak için uzun bir sapı ve alevi havasız bırakıp kendiliğinden sönmesi için çan şeklinde içi boş bir ucu olan bir nesnedir.Mudo store ve bazen Migrosta da bulabilirsiiz,yani bu tarz ev ve dekorasyon eşyaları satan yerlerde.Ama dilerseniz bir kupa ile de bu işlemi yapabilirsiniz;)

Bu da şekli oluyor, aslında her eve lazım ;)

Arkadaşlar önemli olan niyet ve hissiyattır. Maji de çoğu zaman sözleri kendiniz bulabilirsiniz,içinizden geçen dileği sözlere dökün içten olun, sırf söz söylemek için söylemeyin size benden bir uyarı aksi takdirde sadece zaman kaybı yaşarsınız.

mumlar üfleyerek değil elle söndürülür.bazı uygulamalarda yanmaya bırakılır ancak söndürün dendiğine göre iki parmağınızla söndüreceksiniz.asla üflenerek söndürülmez.

Geri