"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevdiğininzi yönlendirmek için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selenim

Banlı Kullanıcı
Bir kimseye rüyasında görünmek ve muradınızı söyleyerek arzu ettiğiniz şeyi o kimseye yaptırmak istiyorsanız; 3 gece herkes yattıktan sonra aşağıda yazdığım duayı 786 kere okursanız istediğiniz
ve arzu ettiğiniz şeyi yaptırırsınız...

Ahiyen şerahiyen ezünayün esbavütün ali şeddai ya hüddamı hazihil esma izhebu ala
(sevdiğninzn anne adı ve kendi adı) fi sıfatı vel hilyeti ve kulu maksadi ve
muradi haza...Burada kendi söylemek istediğiniz şeyleri
söylersiniz.

ya 786 çok deillmi ya uykum gelir okuyana kadar:(

Bump: ayıca ters tepebilir mi

Kaynak öğrenebilir miyim ayrıca denenmiş midir?

Kendim denemiş olsaydım dip not düşerdim.(tüm paylaşımlar bilgi amaçlıdır)
Çoğu enerji potansiyeliniz ile birleşince etkisini gösren okumalardır.

Bump:
ya 786 çok deillmi ya uykum gelir okuyana kadar:(

Daha fazla sayıda olan okumalar var canım...Bu neki.

ama ya öle 100 olsa anlıycam da;) neyse namaz flan gerek yok demi yani muhabbet saatine denk getirmek yane direk okuncak

:)) sıradışı bir yöntem ama uyurken değil uyanıkken istediklerimi yaptırmayı yeğlerim haha allahım iyiki yarımız olan kadını yarattın

Evet canım:D .. Ben namaz kılmıyorum ama bu tür okumalarda namazın etkiyi iki kat artırdığını bildirmek isterim:D

Bump:
:)) sıradışı bir yöntem ama uyurken değil uyanıkken istediklerimi yaptırmayı yeğlerim haha allahım iyiki yarımız olan kadını yarattın

Ruchan haklısın bizler sizin dolu yanınızız boş kalan kızmıda sanırım ....:)

(T)tamam bende bilmiyorum:D :Dhe he

Bump: muhabbet saati filan önemli değil değilmi

Bump: muhabbet saati flan önemli deil demi

Bunu riyazetle yapmak gerekmiyormu?Bildiğim kadarıyla 3 gün oruç tutup riyazetle yani hayvansal gıdalardan perhiz edilerek okunuyor,yanlış biliyorsam düzeltin lütfen

bunun başka yolları da var, bu baya bir havass konusu, yani en azından bir süre herşeyden el etek çeker ve güveninizi tam oluşturursanız, olur

Bir kimseye rüyasında görünmek ve muradınızı söyleyerek arzu ettiğiniz şeyi o kimseye yaptırmak istiyorsanız; 3 gece herkes yattıktan sonra aşağıda yazdığım duayı 786 kere okursanız istediğiniz
ve arzu ettiğiniz şeyi yaptırırsınız...

Ahiyen şerahiyen ezünayün esbavütün ali şeddai ya hüddamı hazihil esma izhebu ala
(sevdiğninzn anne adı ve kendi adı) fi sıfatı vel hilyeti ve kulu maksadi ve
muradi haza...Burada kendi söylemek istediğiniz şeyleri
söylersiniz.
kaynak alabilir miyiz selenim?

Geri