"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevdiginin gelmesi icin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Porpora_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Porpora_

Kayıtlı Üye
Arkadaslar gecende bir kadina gittim. Bana kursun doktu. Ama fal gibiydi. Herseyi bildi. Sonrada bana daha cabuk sevdigim adamin gelmesi icin bir uygulama verdi. Beyaz karabiberin hertanesine 3ihlas 1fatiha okuyorsun sonra kavuruyorsun tahta kasikla ezdiriyorsun unufak oluyor sonra bol akan suda yikiosun kavururkende beyazkarabiberin kavruldugu gibi benim askimdan kavrulsun diyorsun bunu yaparsan daha kisa surede geliyor dedi. Buyu ama bu dedim hayir degil dedi inat ettim oda inat etti. Bu uygulamayi bilen varmi kadin haklimi kafami cok karistirdi.

Bal gibi büyü. Nedense hep reddederler. Sütten çıkma ak kaşıklar canım. Büyü yapıyorsa dürüstçe söyler insan böyle iki yüzlülerden korunmak lazım.

Aklıma üzerimdeki büyüyü bozdurmak için
büyüyü yapan kadına gidişim geldi .
icon10.gif

Sonradan öğrenmiştim bunu büyük şok' tu benim için fetbazlar hiç te çaktırmazlar fenalık yaptıklarını.
icon10.gif

Kızarırmııı bide kendine sövdüdurdu tam şovmenmiş cadııı .
icon10.gif

ama tanıdığına eminim halinden hareketlerinden birde yaptıranları tarif etti
bizde diyoruz nederin hocaymış
icon10.gif
görse bu kadar tarif eder.:p

Ay bide okadar kiziyorki buyumu diye sorunca gormeniz lazim anlatiyorda anlatiyor haci hocayim ben diye of yahu sinir oldum simdi

Aktardan aldim ben bide yaptim bunu yahu boyle karnim falan agridi biliyormusunuz bunun etkilerini benim yasayacaklarimi falan ?

Yıllar önce şimdi benim için çok değersiz bir adam için bana falcı kadın bu uygulamayı yaptırmıştı inanmayacaksınız biberleri yakar yakmaz elektrikler gitti, evden inanılmaz sesler çıkıyordu.Mutfaktaki rafların içindeki tabaklar kırılıyor gibiydi gidip bakıyordum hiçbirşey yok.Buzdolabı şiddetle sarsılıyor gibiydi gidiyordum hiçbirşey yok.Işıklar sabahlara kadar gitti geldi okuduğum duların haddi hesabı yoktu.Sonra kadına olanları anlattım melekler dualarını taşıdı gerçekleşecek demişti ki aksine adamla birbirimizden nefret ettik ve bir sene başım beladan kurtulmadı.Yani deneyeceklere sakın yapmayın derim bende tövbe ettim zaten bırakın seven kendi gelir zaten.Hiç tavsiye etmiyorum

Yıllar önce şimdi benim için çok değersiz bir adam için bana falcı kadın bu uygulamayı yaptırmıştı inanmayacaksınız biberleri yakar yakmaz elektrikler gitti, evden inanılmaz sesler çıkıyordu.Mutfaktaki rafların içindeki tabaklar kırılıyor gibiydi gidip bakıyordum hiçbirşey yok.Buzdolabı şiddetle sarsılıyor gibiydi gidiyordum hiçbirşey yok.Işıklar sabahlara kadar gitti geldi okuduğum duların haddi hesabı yoktu.Sonra kadına olanları anlattım melekler dualarını taşıdı gerçekleşecek demişti ki aksine adamla birbirimizden nefret ettik ve bir sene başım beladan kurtulmadı.Yani deneyeceklere sakın yapmayın derim bende tövbe ettim zaten bırakın seven kendi gelir zaten.Hiç tavsiye etmiyorum

Melekler mi :D
Varlıkları salmış.

41 adet ama birsey olmadi adam hala uzak bana bir geliyor deli gibi ozlemis sona bi gidiyor gelene kadar ses yok :(

Geri