tubix
Kayıtlı Üye
Kuvetlı olup haksız bırıne yapıldıgında sahıbını kesıcek kadar tehlıkelıdır. Yaparken ıkı kere dusunmek, haksız yere kullanılmaması ıcap eder. Matluba son derece sıkıntı verıp sızı dusunmesı ve vıcdan azabı cekmesını saglar...
YA ŞEDİDEL BATŞİ 660 DEFA ARKASINDAN
Fİ KULÜBİHİM MARADUN FE ZA DEHUM FILAN BIN FILAN (BAYANSA FILAN BINTI FILAN) ALLAHU MURADA VE LEHUM FILAN BIN FILAN (BAYANSA FILAN BINTI FILAN) AZABUN ELİMUN Bİ MA KANÜ YEKZİBÜNE Bİ HAKKI YA KAHHARÜL KABIDÜL ŞEDİDEL BATŞİ SERİÜL MÜCİBU (BIRDEFA OKURSUN)
Okurken kesinlikle haksız biri için yapmayın başınıza felaket açarsınız.
Uyguladığım ve son derece yüzde yüz çalışan bi terkiptir.
Haksız derken sadece hırs ve ınsana azap cektırmek manasında yapılmamalı cunku bu kısıye buyuk bır sıkıntı verır. Pısmanlık duygusu verır. Sureklı sızı dusunmesını saglar. En fazla yedı gun yapılması gereklı eve. Kısı erkek( ıcın ahmet bın fatma ) kısı bayansa (ayse bıntı hatıce ) gıbı olmalı.
Bugün arabi ay küçülüyor ve okunabilir.
Aralık 7'sine kadar okuyabilirsiniz.
KAYNAK : Arkadaşımdan öğrendim. Ona da dua ve havasla ilgilenen teyzesi söylemiş .
Bu arada ben denemedim , arkadasımdan alıntı yaptığım için öyle geçmiş oraya.
Şuan baska bir dua ile ilgiliyim, o yüzden o bitsin sonra bu duaya başlayacağım. Çünkü 2'si birden ters tepebilir.
YA ŞEDİDEL BATŞİ 660 DEFA ARKASINDAN
Fİ KULÜBİHİM MARADUN FE ZA DEHUM FILAN BIN FILAN (BAYANSA FILAN BINTI FILAN) ALLAHU MURADA VE LEHUM FILAN BIN FILAN (BAYANSA FILAN BINTI FILAN) AZABUN ELİMUN Bİ MA KANÜ YEKZİBÜNE Bİ HAKKI YA KAHHARÜL KABIDÜL ŞEDİDEL BATŞİ SERİÜL MÜCİBU (BIRDEFA OKURSUN)
Okurken kesinlikle haksız biri için yapmayın başınıza felaket açarsınız.
Uyguladığım ve son derece yüzde yüz çalışan bi terkiptir.
Haksız derken sadece hırs ve ınsana azap cektırmek manasında yapılmamalı cunku bu kısıye buyuk bır sıkıntı verır. Pısmanlık duygusu verır. Sureklı sızı dusunmesını saglar. En fazla yedı gun yapılması gereklı eve. Kısı erkek( ıcın ahmet bın fatma ) kısı bayansa (ayse bıntı hatıce ) gıbı olmalı.
Bugün arabi ay küçülüyor ve okunabilir.
Aralık 7'sine kadar okuyabilirsiniz.
KAYNAK : Arkadaşımdan öğrendim. Ona da dua ve havasla ilgilenen teyzesi söylemiş .
Bu arada ben denemedim , arkadasımdan alıntı yaptığım için öyle geçmiş oraya.
Şuan baska bir dua ile ilgiliyim, o yüzden o bitsin sonra bu duaya başlayacağım. Çünkü 2'si birden ters tepebilir.