Türkçede parantez içine ünlem işareti dalga geçmek için kullanılır.Siz de bilirkişi (!) yazarak aslında burada hiç kimsenin birşey bilmediği, öylesine yazılar yazıldığını ima etmişsiniz. Ben o dalga gaçtiğiniz bilirkişilerden biri olarak diyorum ki,ne büyü ne paranormal yeteneklerin kullanım tekniklerinde,her uygulama ve tekniği açıkça yazamayız. Burada 100 küsür mesajı olup tanıdığımız kişiler de sizin gibi 1 mesajı olup tanımadığımız kişilerde var.Herkese herşey her zaman söylenmemeli. Eğer üslubunuza dikkat ederseniz daha şık olacaktır ayrıca. Bir de şimdi tespit edildiği kadarıyla ikinci nickiniz bu. Çift üyelik almak yasaktır diyoruz fakat dinlemiyorsunuz.bu nasil bisey anlamadim gercekten eksikse bunlar ne diye yaziliyo buraya anlamiyorum.amac nedir? insanlari meraklandirip medyumlara mi yonlendirmek yada genel kultur mu lutfen biri cevap verebilir mi?ozellikle su sitenin bilirkisilerinden(!) bi cevap bekliyorum..saygilar
Bu formüller, daha doğrusu tehlike arz etmeyecek aşk meşk gibi konulardaki formüller tamdırselam urum sevdiğimle barışmak hatta evlenmek istiyorum bana bu konuda bi şekilde yardımcı olabilirmisin förmülleri tam vermek yasak ya
acaba bana özelden yardımcı olabilirmisin aramızda herşey iyi hoş amam evlilik konusunda takıntımız var nedenseefftopic: