evet ne olur daha acık yazın .tşklDaha detaylı olarak bilgi verebilirmisiniz acaba ?
bu işlemi yıllardır yapıyorum ve en fazla 10 gun geçmeden sonuç alıyorum site yönetimiyle göruşecem olur derlerse tam detaylı yazacam dileyen kullansın ama unutmamalısınız ki ehli bir kişinin yapması ile sonuç alınır ama dileyen arkadaşa ders veririm kendini bu işe hazırlar ve yapar olmaması mumkun degildir kefilide benim siz yapın olmadımı ben yapacam söz ama site yönetimi izin verirse arkadaşlar urum bey e yazdım tanışmak istiyorum diye bende yabana atılmam dedim bilgi alış verişi yaparız memnun olurum yada kendileri isterse tabi ayrıce tek degil bu işlem daha nice denenmiş mucerreb işlemler vear bende yönetim kabul ederse yazacam bu işle yıllardır ugraşıyorum ben saygılarımla selamlardenedin ve kesin oldu öylemi % 100 oluyomu gerçekten inanmak başarmanın yarısı gercide
:Angel_anim:
rakıb ismi hem esmadır hemde aşk melegi olarak görev yapan bir varlıgın ismidir gizli ilimler kitabının son cildinde var ama vevk eksik hazırlanmış orada gördum bir harf eksik orada bi inceleyin istersenizrakıb ismi şerifinin vevki yi nerden bulabiliriz
bakır levhayı nereden bulabiliriz urum
birde bakır okuma sürecinde ateşten sanırım erimiyor değil mi? işlem bittikten sonra bakırı saklamalı mıyız?