Ben gerçekten seviyorum. sevginin yaratacağı davranışlar demişsiniz evet zamanında üzdüm onu ama her insan bence hata yapabilir. artık cevapsız kalmasını beni istemediğine bağlıyorum. sonuçta seven insan kaybetme korkusu yaşar. gerçi ben ona senden başkasıyla asla olamam artık dediğim için belki bu konuda emindir. bir kere görüşse bile yeter bana, sesimi bile duymak istemiyor.sonuçta istemeyen adam açar neden kaçar ki, adam gibi geçsin karşıma istemiyorum seni desin. ben vazgeçemiyorum ondan kaç kişi görüşmek istiyor, şuan msj atan hatta evlenmek isteyen insanlar var etrafımda ama benim gözüm hiçbirini görmüyor. bu durum çok acı.umarım beni hala seviyorduranlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bence karşı taraf için siz artık iyi ya da kötü bir şey ifade etmiyorsunuz ve sizinlede hiçbir şekilde görüşmek istemiyor.
buda napsanız boş demektir.
sessiz kalmasada sizin onu aramanızı tamamen durdurmak için (bakıcaksınız aramalarınıza konuşmanıza sessiz kalıyor eninde sonunda vazgeçceksiniz oda bunu yapmak istyor) kendi poposunu kaldırmak için değil.
sizde onu sevmiyorsunuz sadece bırakanın o değil siz olmasını istiyorsunuz.
neden böyle mi düşünüyorum çünkü sevginin sizde yarattacağı şeyler yok.
belki doğru belki yanlış düşünüyorum ama düşüncelerim bunlar.
onu döndürecek olan şey çok basit burda. onu gerçekten seviyor olmanız dışında başka bir şey yapmanıza gerek yok.
emin olun her insan karşısındakinin kendisinin sevip sevmediğini anlar
hatta kendini anlamasını bırak yanımıza aşık birini koysalar onu bile anlarız. saklayamaz yaydığı sevgiyi gizleyemez.
ama rol yapılan sevgiyle değil gerçekten var olan sevgiyle olucak iş bu.
kişi size sevgisinden kaynaklı öyle davranmış sizde sevgisizliğinden kaynaklı öyle davranmışsınız
bakmış seven insan sevilmiyor ve sevilmeyecek bu şekilde olmasını istememiş ve vazgeçmiş sizden.
adam sizden yaptıklarınızdan dolayı değil onu sevmediğiniz için gitmiş.
ve sizi halen seviyor. büyüye ihtiyacınız yok.
Ben gerçekten seviyorum. sevginin yaratacağı davranışlar demişsiniz evet zamanında üzdüm onu ama her insan bence hata yapabilir. artık cevapsız kalmasını beni istemediğine bağlıyorum. sonuçta seven insan kaybetme korkusu yaşar. gerçi ben ona senden başkasıyla asla olamam artık dediğim için belki bu konuda emindir. bir kere görüşse bile yeter bana, sesimi bile duymak istemiyor.sonuçta istemeyen adam açar neden kaçar ki, adam gibi geçsin karşıma istemiyorum seni desin. ben vazgeçemiyorum ondan kaç kişi görüşmek istiyor, şuan msj atan hatta evlenmek isteyen insanlar var etrafımda ama benim gözüm hiçbirini görmüyor. bu durum çok acı.umarım beni hala seviyordur![]()