Sevdiğin Kişinin Rüyasına Girip Celp Etme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Osiris

Kayıtlı Üye
Sevdiğin bir kimsenin rüyasına girmek ve rüyasında iken celb etmek istersen;

Fatiha suresi 3 defa okumadan önce aşağıdaki sözleri 33 defa zikredersen, matlubunu rüyasında iken ona güzel görünüp muhabbetinle celb edersin:

"Akaddu nevme ---matlubun ismi---ala muhabbeti ---kendi isminiz---ve ıshki bi hurmetis suretil Fatiha.

Ben denemedim,inancım gereği islami uygulamalar yapmıyorum....Ama deneyen bazı kişilerden olumlu sonuçlar aldık.

Yeterli miktarda pozitif enerjinizi yayarsanız ve inancınızı everest zirvesince yükseltirseniz olmaması için sebep yok.. selam ile

Fatiha suresinin yüceliği ile (matlubun ismi)nin rüyasına (kendi isminiz)in muhabbeti ve aşkı gelsin.
Benim tercümem bu ve doğru sanırım.

hem kolay yapılması zor değil hemde karsındakine herhangi bi zararın olmuyor kesinlikle cok guzel hemen deneyecegim eger sonuc alırsam sizler ile burada tekrardan paylasırım tekrardan cok tesekkur ederim...

Abdest manevi hazırlık ve temizliktir, enerjinizi tıkayan yolları açar, sema ile perdeleri aralar, gök ehlince fark edilmenizde etkilidir bu baglamda abdestsiz uygulamalar yapmaktansa gusl ve ibadet abdestti ile 5 dk zaman harcayarak dahada efdal olanı yapmanızı öneririm...

peki gercekten oldumu diye nerden anlyioruz ...?

bide anne ismiyle demissiniz .. yani X den olma X dogma diyemi ? dogrumu anladim acaba?

Sevdiğin bir kimsenin rüyasına girmek ve rüyasında iken celb etmek istersen;

Fatiha suresi 3 defa okumadan önce aşağıdaki sözleri 33 defa zikredersen, matlubunu rüyasında iken ona güzel görünüp muhabbetinle celb edersin:

"Akaddu nevme ---matlubun ismi--- ala muhabbeti ---kendi isminiz--- ve ıshki bi hurmetis suretil Fatiha."

Anne ismiyle zikredilmesi gerekseydi paylaşımı yapan arkadaşımız bu şekilde belirtirdi. Ancak siz yine de anne adıyla zikretmek istiyorsanız, böyle de yapabilirsiniz; X'den doğma Y gibi zikredebilirsiniz.

peki anladim haklisiniz aslinda ... yani görüsüyoruz ama gidipte soramam soncta :) tesekkür ederim cvp icin

Geri