"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğim İnsandan Soğudum Onuda Benden Soğutmak İçin Ne Yapabilirm :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan carsamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carsamba

Kayıtlı Üye
1 yıla yakın süredir biriyle cıkıyorum. gercekten onun için gecelerce agladım oda aynı sekilde beni deli gibi seviyor. ama gel görki ben 1 haftadır ondan uzaklastım ayrılmak istiyorum ama o benim ondan ayrılmama dayanamaz.bana cok asık cok seviyor beni sensiz ölürüm diyor. birde aynı yerde calısıyoruz heran görüyorum onu.o hbs pozitif hastası ve streste üzüntüde degerleri cok yükleliyor dahada hasta oluyor. onu asla üzmeden kırmadan onu benden sogutacak ve ayıracak bir dua büyü ne varsa bildiginiz yazarmısınız. dost kalmak istiyorum onunla.gercekten aşk sevgi yönünden sogudum ondan ama dostluk arkadaslık olarak ölene kadar devam edebilirim. yalvarırım bana yardım edin :(

garip geldi...evet saygı duymak lazım belki ama....beni nedense rahatsız etti...sizi bu kadar seven biriyle beraberken soğuyorsunuz...zaten ona soğumanızla hissettirdikleriniz yetmez gibi bir de iyilik yaparmış gibi ona büyü yapmaya kalkışıyorsunuz...ne kolaymış herşey meğer....nerde emek, nerde sevgi....aslında dürüst olmak bile emektir sevgiliye bunu söylerken....ben de sevilmeyince soğur zannederdim insanları...siz onu sevdiniz ve o da sizi sevdi...şimdi bitti sevgi...gidin söyleyin....hastalığını bahane etmeyin...büyü daha çok zarar verebilir o çok düşündüğünüz kişiye....ha çoook ustaysanız bu konuda bilemem...kolay gelsin size....

Bencede insan sevdigine zarar vermemsi gerekir. Ne olursa olsun Büyü kisiye zarar veriyor. Dürüst olmak ve bitti dediginde kesinlikle bitirmek gerekir. Umut vermeyin. Umut seveni icden öldürür

ben onu cok seviyorum cok iyi bir insn o. üzülmesine dayanamam . heranda görüyorum işten dolayı. duası varmı bunun

Bence büyü yapmana hiç gerek yok. fthbl'nin dediği biraz ağır olmuş ama bir bakıma da haklı. İğrendiği ya da asla kabul edemeyeceği şeyleri yapmayı deneyebilirsin.
Bir insanın tahammül edemeyeceği şeylerin başında ailesi hakkında olumsuz yorumlar duymak gelir. Ben birinden böyle bir şey duysam hemen soğurum ki benim ailem pek de matah bir aile sayılmaz. Hatta varla yok arası bir durumdalar. Buna rağmen kimsenin aile fertlerime dil uzatmasına izin vermem.
Ola ki ters davranmaya kalkarsan, uzak durursan ya da kaçarsan daha da bağlanacaktır. Bunlardan uzak durmanı tavsiye ederim.

Yazık ya, o kızın yerinde olmak istemezdim. Her neyse, bizden yardım istedin konumuza dönelim.
''Senden önce bir kız arkadaşım vardı, onu unutmak için çıktım seninle. Sevmeye çalıştım seni ama olmadı sevemedim bir türlü, çünkü onu hala unutamadım'' de, senden anında soğur. Hatta nefret bile eder. Fenalaşabilir de, hastaymış zaten. Yazık ya, kıyamam.
Bu da sana ilk ve son yardımım :banghead:

Inanamiyorum gercekten gercek askin bu sekil gececeginimi düsünüyorsunuz?? Ben burnunu karistiran insanlardan dayanilmaz sekilde igrenirim ama sevdigimin burnuna kurban olurum. Gercekten cok seviyorsa bu kadar basit seylerle sogumaz. Bayanmisiniz erkekmi? Erkekse ailesi hakkinda konusursaniz belki sogur. Ama ben sahsen o an ona kizarim ama icimde hicbirsey bitirmez. Sizler gercekten hic asik oldunuzmu? Hem sizi anliyamiyorum onu seviyorum diyorsunuz. Bu zamanda karsilikli sevgiyi bulmak cok zor. Belki sadece biraz zamana ihtiyaciniz var. Askinizi yeniden alevlendirmeye calismak daha güzel olur. Sevgi bukadar basit olmamasi gerekir. Bir hafta sogudugunuz icin hic vazgecilirmi?

Inanamiyorum gercekten gercek askin bu sekil gececeginimi düsünüyorsunuz?? Ben burnunu karistiran insanlardan dayanilmaz sekilde igrenirim ama sevdigimin burnuna kurban olurum. Gercekten cok seviyorsa bu kadar basit seylerle sogumaz. Bayanmisiniz erkekmi? Erkekse ailesi hakkinda konusursaniz belki sogur. Ama ben sahsen o an ona kizarim ama icimde hicbirsey bitirmez. Sizler gercekten hic asik oldunuzmu? Hem sizi anliyamiyorum onu seviyorum diyorsunuz. Bu zamanda karsilikli sevgiyi bulmak cok zor. Belki sadece biraz zamana ihtiyaciniz var. Askinizi yeniden alevlendirmeye calismak daha güzel olur. Sevgi bukadar basit olmamasi gerekir. Bir hafta sogudugunuz icin hic vazgecilirmi?

Karşılıklı sevgiyi bu zamanda bulmak zor değildir. Zira karşılıklı sevgi hiç aranmamalıdır. Böyle bir oldu hiç var olmamıştır. Kalp kalbe karşı değildir çünkü. Nedendir bilinmez ama bir taraf hep eksik kalmıştır, birinin sevgisi diğerine göre hep daha azdır ya da biri hiç sevmiyordur.
Gerçek böyle maalesef.
Birilerinin örnek teşkil etmesini isterdim aslında, "eşimle/partnerimle sevgimiz karşılıklı" diyebilmesini isterdim ama gerçekten eşiniz/partneriniz sizin kadar seviyor mu?

Yazık ya, o kızın yerinde olmak istemezdim. Her neyse, bizden yardım istedin konumuza dönelim.
''Senden önce bir kız arkadaşım vardı, onu unutmak için çıktım seninle. Sevmeye çalıştım seni ama olmadı sevemedim bir türlü, çünkü onu hala unutamadım'' de, senden anında soğur. Hatta nefret bile eder. Fenalaşabilir de, hastaymış zaten. Yazık ya, kıyamam.
Bu da sana ilk ve son yardımım :banghead:

bu çok ağır gelir . soğutmak yerine kendini vurdurtacaksın :)

Karşılıklı sevgiyi bu zamanda bulmak zor değildir. Zira karşılıklı sevgi hiç aranmamalıdır. Böyle bir oldu hiç var olmamıştır. Kalp kalbe karşı değildir çünkü. Nedendir bilinmez ama bir taraf hep eksik kalmıştır, birinin sevgisi diğerine göre hep daha azdır ya da biri hiç sevmiyordur.
Gerçek böyle maalesef.
Birilerinin örnek teşkil etmesini isterdim aslında, "eşimle/partnerimle sevgimiz karşılıklı" diyebilmesini isterdim ama gerçekten eşiniz/partneriniz sizin kadar seviyor mu?

Yo benimki hic sevmiyor o yüzden diyorum bulmusken birakmamak gerek. Ben karsilikli olmuyacagina inanmiyorum. Yani inanmak istemiyorum. Cok nadir ama bazen otuz sene evli olup hala el ele göz göze gezen insanlar gördüm.

Sayin carsamba,
belkide size bir seyler yapilmistir? Eger bir seyler size yapilmadiysa size tavsiyem, büyüsüz duasiz bu birlektiligi noktalamaya gayret edin.
Karsinizdaki insani canini yakmamak icin büyü ile daha cok canini yakabilirisiniz.

Sevgi ve isikla

Öncelikle bu yorumu yazarak haddimi aştığımın farkındayım
Zor gününde sevdiğinin yanında olmasını istemek varken ayrılık niye ? açıkçası ben bu hastalık işine pek inanmadım buda benim görüşüm mazur görün
insan hasta oldugunda elinde olmadan en değer verdiğini yanında olmasını ister hadi bunu geçtik
insan sevdiğine nasıl büyü yaptırır nasıl kıyar bilemem ki,yok yani hiç korku yokmu ya büyüde ters bişeyler olurda sevdiğinin başına bi zarar gelir diye korkmuyon mu ? vah vah aşk kimlerin eline kalmış

Çarşamba arkadaş bayan ,çözümleme yaparken bunu dikkate alırsak daha isabetli fikirler üretebiliriz kanımca. (Kurtlar vadisine bağladım bi anda,Şahmeranın sesi kukaklarımda çınlıyor şu an : \ )

bu çok ağır gelir . soğutmak yerine kendini vurdurtacaksın :)
Eee napalım, ayrılmak isteyen bunları göze alacak :D
Çarşamba arkadaş bayan ,çözümleme yaparken bunu dikkate alırsak daha isabetli fikirler üretebiliriz kanımca. (Kurtlar vadisine bağladım bi anda,Şahmeranın sesi kukaklarımda çınlıyor şu an : \ )
O zaman ''Senden önce bir erkek arkadaşım vardı, onu unutmak için çıktım seninle. Sevmeye çalıştım seni ama olmadı sevemedim bir türlü, çünkü onu hala unutamadım'' der :euro:

ya ben anlayabiliyorum sogutmak istiyor ama nefret etmesin istiyor cunku yasanmışlık var nolursa olsun onu da üzmeden bencede en mantıklısının bi maji ya da söz vs bulmak oldugunu dusunmustum zamanında sonra bulamayınca hiç cevap vermedim aradan cooook uzun zaman gecti hala seviyor sizce karsıdaki insana yazık yazık degil mi bi cözümü olabilir diye düşünüyorum varsa yardım edin lutfen ?

1 yıla yakın süredir biriyle cıkıyorum. gercekten onun için gecelerce agladım oda aynı sekilde beni deli gibi seviyor. ama gel görki ben 1 haftadır ondan uzaklastım ayrılmak istiyorum ama o benim ondan ayrılmama dayanamaz.bana cok asık cok seviyor beni sensiz ölürüm diyor. birde aynı yerde calısıyoruz heran görüyorum onu.o hbs pozitif hastası ve streste üzüntüde degerleri cok yükleliyor dahada hasta oluyor. onu asla üzmeden kırmadan onu benden sogutacak ve ayıracak bir dua büyü ne varsa bildiginiz yazarmısınız. dost kalmak istiyorum onunla.gercekten aşk sevgi yönünden sogudum ondan ama dostluk arkadaslık olarak ölene kadar devam edebilirim. yalvarırım bana yardım edin :(

Bu yazacaklarimi,aslinda yazmayi hic istemezdim,okuyunca okadar üzüldüm ki tahmin bile edilemez.Bence siz bir doktora görünün,sizin haliniz hic iyi degil.su yasadiginiz hayal dünyasindan,kendinizi kurtarin,böyle yasamaya devam ederseniz,size yardim etmek isteyenleride benim gibi caresiz bir duruma sokar,üzersiniz.Bana yazdiginiz mesajlari okuyunca,neye ugradigimi sasirdim.Yalniz bir sey bilmek istiyorum,(sogudum)dediginiz kisi kocanizmi??yoksa sevgilinizmi??hangisi??

Insallah cabuk iyilesirsiniz,

Bana hic biriniz kizmayin,hepinizden Özür diliyorum

Bencede insan sevdigine zarar vermemsi gerekir. Ne olursa olsun Büyü kisiye zarar veriyor. Dürüst olmak ve bitti dediginde kesinlikle bitirmek gerekir. Umut vermeyin. Umut seveni icden öldürür

Degerli arkadasim,lütfen her yazilana inanarak üzülmeyin,Allah herkesi böyle kisilerden korusun,sevdigim dedigi kisiye sevmesi icin büyü yaparak,delirttikten sonra,,aaaa bu hasta,sogudum ben diyerek.Yine sogutmak icin büyü arayanlardan,yüce rabbimiz hepinizi korusun.:hang:

Degerli arkadasim,lütfen her yazilana inanarak üzülmeyin,Allah herkesi böyle kisilerden korusun,sevdigim dedigi kisiye sevmesi icin büyü yaparak,delirttikten sonra,,aaaa bu hasta,sogudum ben diyerek.Yine sogutmak icin büyü arayanlardan,yüce rabbimiz hepinizi korusun.:hang:

Yazik olmus o kisiye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri