Sempati Büyüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karzem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karzem

Banlı Kullanıcı
''Ave,ipitum Examina sagris,apicentim mikos Egzomeni afexim vedan afexim aficem pentu dragorte kredets Ave, examina ave domnul sfiye ave amen ave amen''

Bunu bir parfüme 3 defa okuyun ve üstünüze sıkın.
Bu kokuyu duyan herkesin size karşı kanı ısınacak

Alıntıdır..

denedim ben şahsen inanarak yaparsanız etkisini göreceksiniz. Sıkmadan önce 3 defa okumalısınız ve bunu her sıkışınızdan önce yaparsanız etkisi artar.

Peki bişey sorucam. Bunu yapmak için illa müslüman olmak veya herhangi bir din inancının olması yada olmaması bir büyüyü etkiler mi ?

Valla parfümü sıktım ve 2 kişidebn hemen hemen aynı tepkiyi cok güzel bi koku birşey mi sürdün :D yani şimdi bu parfümün güzelliğinden de kaynaklanıyo olabilir tabi :D

Valla parfümü sıktım ve 2 kişidebn hemen hemen aynı tepkiyi cok güzel bi koku birşey mi sürdün :D yani şimdi bu parfümün güzelliğinden de kaynaklanıyo olabilir tabi :D

Daha önce aynı parfümü sıktığında bu lafları eden olmuşmuydu ?

Eğer olmadıysa büyünün etkisi olabilir :hurray:

ASlında evdeyim suan sabahda sıkmstım kimse birşey söylemedi:D Yaptıktan sonra masada otuyordum annem ne güzel bi koku böyle ne sıktın birşey mi sürdün falan dedi şasırdm bende :D tabii olabilir yani bilemiyorum herkez denemeli bence zararsız :) :)

ASlında evdeyim suan sabahda sıkmstım kimse birşey söylemedi:D Yaptıktan sonra masada otuyordum annem ne güzel bi koku böyle ne sıktın birşey mi sürdün falan dedi şasırdm bende :D tabii olabilir yani bilemiyorum herkez denemeli bence zararsız :) :)

Etkisini göstermiş anlaşılan:hurray::Angel_anim:

durun ben size tıbbi terminolojiden bi kaç kelime yazıyım bi de onu üfürün :D
yahu tamamen psikolojik o sözleri söyleyince artık sempatiğim diye insanlara şirinlik yapıyorsunuz farkında olmadan olay bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri