kenan01260
Kayıtlı Üye
İsimleri varmi acabaYanılmıyorsam Elf rune işaretlerii.. Sıcak duyguların, sevginin vb. ortaya çıkışı ve büyümesi.
Adak olarak kan uygunmudur acaba ?Doğru olduğunu iddia etmemekle birlikte Arakne gibi isimleri yok. Örneğin B - Uyku Elflerinin Runesi , C - Dünya Elflerinin Runesi vs .olarak geciyor.
Ama Elflere adak verilmesi gerekir diyen de var gerek yok diyen de.. O yüzden bu işaretler biraz karışık .
Varlıklara madeni para ve sigara verilebilirmiş. Bunda da olur belki.Adak olarak kan uygunmudur acaba ?
Sigara neden acaba cok mantiksiz geldiVarlıklara madeni para ve sigara verilebilirmiş. Bunda da olur belki.
Yok aslında değil, dumanını severlerSigara neden acaba cok mantiksiz geldi![]()
Orman halkına madeni para iyi. Sigara tütsü yerine yakilabilir. Paket ya da yakilmamis sigara çöp orman halkı için.Yok aslında değil, dumanını severler
Bir keresinde Absoluta ya sormuştum sohbette o zaman söylemişti madeni para ve sigarayı.
Ozaman doğru formülü sizden bekliyorum hocamRüyaya girmek ile hiç bir alakası yok ya yanlış yazışmış ya da yapan sıfır bilgiye sahip. Ortaçağ dönemine ait sigilleştirilmiş Rünler.
İki yanda koruma var orta merkez de yetenek artırmak var alt da kundalini ( sakral çakra ya da cinsle enerji attırma var)
Yani kişi mistik yeteneğini artırmak için yaratıcı enerjiyi uyandırmak için yapmış.
Aslında formül bağlama benzeri bi formül amaci rüyaya girip hoş duygular sıcak duygular oluşturmak.3-4 farklı alfabeden mix yapmış. Bütün sembolleri tanımadım , ama tanıdıklarım amaca uygun. Açılım yapıp bakmak gerekiyor yine de. Alfabe çok. Birçok sembol birbirine benzer.
İnternette bulunan formülleri güvenli olmayabilir.
Deneyin anlatırsınız bize sonraAslında formül bağlama benzeri bi formül amaci rüyaya girip hoş duygular sıcak duygular oluşturmak.