"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selamun Kavlen Min Rabbir Rahim

tılsımcı

Banlı Kullanıcı
Bu ayet Yasin suresinin içinde,58.ayetidir.
Meali; Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selam” (vardır).

Bazı Havvasları;
1- Yasin suresini okumaya başlıyorsunuz,Bu ayete gelince bu ayeti 818 defa tekrar edip sureyi bitiriyorsunuz.Ardından niyettinizi Cenab-ı Hakk tan niyaz ediyorsunuz.
2-Bu ayet bir kağı üzerine besmele ile 5 defa yazılarak taşınır ise her türlü tehlikeden korur.
3-Küçük bir çoçuğa besmele ile 3 defa bu ayeti kağıda yazıp çocuğa taşıttırılırsa,cin,nazar ve tehlikelerden korur.
4-Çok büyük tehlike veya büyük hastalıklar için 7 gün boyunca hergün 8018 defa okunmalıdır.
5-İzzinli olarak hergün 818 defa okuyan insanlara hiçbir tehlike dokunamaz,bütün belalar o kişilerden uzak durur.Rızık ve bereket kapıları kendisine açılır.
Bu ayet hassaları üzerinde havas alimleri çok durmuş ve büyük ehemmiyet vermiştir.Bilindiği üzere Yasin Suresi Kalb-i KUR'AN dır.Bu ayette Yasin suresinin sırrıdır.
 
Harflerin toplam sayisi 818 o yüzden bu adet kadar okunmasini tavsiye ediyor sanirim.ayrica bu ayeti celilelin çok farkli hassalarida vardir okunmasi her açidan iyi olur
 
Geri
Üst