"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selamın aleyküm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tagoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tagoz

Kayıtlı Üye
Şeytanı ve Cini perişan eden uzaklaştıran bedenden çıkartan en etkili ayet hangisidir

En tehlikeli ayet mi?

Ayetin tehlikesi mi olur, cin seytan ayet ile cikmaz Hollywood filimlerinden etkilenerek YouTube ye Video yükleyenlerden mi ögreniyorsunuz bunlari :)
Seytan icab ederse ayet el kürsi yi kaabe imamindan daha guzel Okur.

Euzubesmele....varya iste bu seni seytan dan korur amma velakin nu okumak icmek takinmak yetmez suuruna isleyeceksin. Bu da kisiye göre bayagi bir Zaman ve calisma icab eder.

Aleyküm es selam.
“Sana gelen her iyilik Allah'tandır, sana ne kötülük dokunursa kendindendir...”(Nisa, 4/79)
Unutmayalım ki iyiligi de kötülüğü de yaratan Allah tır. Fiillerimizi biz kesb ederiz, Allah yaratır. Kurtuluş yolu ise gizlidir. Bu vesile ile Rab Teâlâ nın yaşadığınız mihnetten haberi oldugunu unutmadan çareler aramakla mükellefsiniz.
Başta namaz olmak üzere nafile ibadetlerle Allah tan yardım dileyiniz.
Kuran ı Kerim den uzak kalmayınız.
Ayet el Kürsi yi çokça okumak evladır amma her cin tasallutu kişinin kendi kendine ve kendi iradesiyle aşabileceği türden olmayabilir.
Bu bir nevi maddi hastalık gibi düşünülebilir.
Soguk algınlığı doktora ihtiyac duymaksızın bertaraf edilebiliyorken kanserin edilememesi gibi. Manevi hastalıkları da böyle değerlendiriniz. Her durumda ruhunuzun sıhhati için besin takviyesini(namaz, duâ, zikir, oruç, töbve,...) yapınız fakat manevi tedavi gerekiyorsa aklınızı kiraya vermeden bilinçli bir müslüman gibi aramaktan da geri durmayınız.
Üstünüze düşen vazifeyi her yönden yapmadıkça -ben çareler aradım bulamadım- diyerek ye'se düşmek bildiğiniz üzere Allah ve Resulü nün yolu degildir.

Şifa Allah(cc) tandır.

Hangi cin ?hangi kabileden ? Bilmeden çıkartamassın her ayetin hüddamı vardır her kabileninde belli başlı etkili ayetleri vardır . Sen kalkıp ayetel kürsi okursun çıkmaz ama Elhamı okusan çıkıcak gidicek zaten . Bunu bilmek için aklı selim işi bilen hocaya danışcan

Geri