"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

selam; sizin sevdiğiniz kişinin sizi sevip sevmediğini bulma uygulaması...

klaroline

Kayıtlı Üye
Bu işlemi uygulayacağınız kişinin yanına gidin. Onun karşısına oturun ve sohbet edin. Uygun zamanı bulduğunuzda gözlerine bakın. Gözleriniz birbirine kilitlensin. gözleriniz aracılığıyla Onun bütün hislerinin, sizin hakkınızdaki bütün düşüncelerinin sizin içinize aktığını hissedin.İçinizden ona şu soruyu sorun “beni seviyormusun?”.Eğer sizi seviyorsa içinize evet,sevmiyorsa da hayır doğacaktır...

sevgilerle...

Gözlerinin içine uzun süre bakmak pek mümkün olmayabilir. Zaten gözleriniz birbirine kilitleniyorsa o kişinin de size karşı boş olmadığı anlaşılır diye düşünüyorum. Kim sevmediği kişinin gözlerine uzun süre bakabilir ki?

Yararsız bir uygulama, erkek milleti hoşlandığı bir kız kendisiyle havadan sudan muhabbet ettiğinde bile kızın ondan hoşlandığını düşünmeye meyillidir. Kızlar için de öyle bir sorun olmaz zaten, bir erkek bir kızı sevmeye her zaman açık gibidir, özellikle kız gençse :devil2:

Bu uygulamayı ilerletip düğün tarihi bile belirler insanlar sırf karşısındakinin gözlerine bakıp bir şey demeden.

Telepati gücü gelişmiş kişiler için bence uygun bir çalışma ama çok net sonuçlar alamayız bence egomuz devreye girerse ya da duymak istediğimiz şeyi duyarsak o zaman ne olacak ?

ya da yanına gitmenize gerek yok sizi seven sizinledir sizi üzmez hep sizledir. zor şey değil birinin sizi sevip sevmedğini anlamak. asıl zor olan sevilmek :( sanırsam bazıları için diyelim bazılarıda sevemiyor mesela :p

ya erkek olarak erkek arkadaşın gözünün içine manalı manalı bakmak '' ulan bu adam beni seviyomu dost olarak '' diye düşünmek değişik anlamalara mahal verir.ne şamın şekeri ne arabın yüzü :)

Merhaba, iş yerimde bir kadın sürekli bana bakıyor. Benden en az 4-5 yaş büyük olmalı (yaşını bilmiyorum). Her gün göz göze geliyoruz. Ben utanıyorum ve uzun süre bakamıyorum :D Kadın çok belli ediyor.

Geri