"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

seçilmmiş kişi

maceracı

Kayıtlı Üye
Bir arkadaşım var onun başına gelenleri anlatacağım::devil2:
arkdadaşımın evinin kapısı çalınmış evde ders çalışıyormuş (hangi zaman bilmiyorum)gitmiş delikten bakmiş ralığın lambası yanıyormuş(9.katta oturuyor)
kimse yokmuş dün gece bir rüya gördü peygamber efendimizin eşi ona arapça bir kağıt vermiş (ama o arapça okuyamıyor)uyandı saat 3 de (ders çalışmak için) alarm kurduğu telefon çalmış önce titreyen ve kalın bir sesle adam ismini sormuş sonrada böyle:(sen öleceksin sen seçilmiş kişisin) demiş o korkdu.
başına gelen ilk doğa üstü olay değil bir yıl önce o su içmeye kalkmıştı suyunu içtikten sonra bağırma ağlama ve gülme karışık bir ses duymuş pencereden bakınca yukarı doğru tırmanankoca kafalı siyah bir yaratık gördü pencereyi kapattı odasına gitti camı açtı birden yaratık cama doğru sıçrayınca camı hemen kapattmış ve yaratık cama çarpıp düştükten sonra ağlama bağırma arası bir sesle bağırmaya başlamış.:devil2:

Bu takım şeyler düşünceyle ilgili de olabilir zira sıkça görülen bi takım şeylerden dolayı seçilmiş insan olduğunu zanneden kimseler sandığınızdan daha çok. Psikoloğa görünmesinde fayda var. sevgiyle :)

Öncelikle bu işler mışlarla muşlarla olmaz.Kişisel görüşüm arkadaşın biraz kafasında kurmuş,sanrı görmüş olabilir.

Arkadaşının Şizofren olması veya olmaya yatkın olması muhtemel. Bir Psikoloğa görünmesi iyi olabilir

arkdadaşımın evinin kapısı çalınmış evde ders çalışıyormuş (hangi zaman bilmiyorum)gitmiş delikten bakmiş ralığın lambası yanıyormuş(9.katta oturuyor)
kimse yokmuş dün gece bir rüya gördü peygamber efendimizin eşi ona arapça bir kağıt vermiş (ama o arapça okuyamıyor)uyandı saat 3 de (ders çalışmak için) alarm kurduğu telefon çalmış önce titreyen ve kalın bir sesle adam ismini sormuş sonrada böyle:(sen öleceksin sen seçilmiş kişisin) demiş o korkdu.
başına gelen ilk doğa üstü olay değil bir yıl önce o su içmeye kalkmıştı suyunu içtikten sonra bağırma ağlama ve gülme karışık bir ses duymuş pencereden bakınca yukarı doğru tırmanankoca kafalı siyah bir yaratık gördü pencereyi kapattı odasına gitti camı açtı birden yaratık cama doğru sıçrayınca camı hemen kapattmış ve yaratık cama çarpıp düştükten sonra ağlama bağırma arası bir sesle bağırmaya başlamış.:devil2:

demek yaratık cama çarpıp düşüyor ha?rica edersem yaratığın anatomisi hakkında bilgi verebilir mi o arkadaş?ona göre ne olduğunu tanımlayacağım...vallahi duvara tırmanan koca kafalı bir yaratık ilk defa duyuyorum...gördüyse giydiği kıyafetler,tırmandığına göre ayakları varmıştır...ayak parmaklarının sayısı,ayak yönü...göz rengi,kıyafet tipi,kanatları(vardıysa)boyutu,ten rengi...kısaca öğrenebileceğiniz tüm detayları istiyorum...

Sevgili arkadaşım demonic yine harika bir yanıt vermişsin bende bu yaratığın dağcılık belgesini nereden aldığını sormak istiyorum ayrıcada camı açan sonrada o cama çarpıp düşen bu yaratık sanırım yaratıklar arası ustalık belgesini alamamış dahaki cama çarpıp düşerek ağlıyor yazık olmuş o yaratığa derim ben yaratık yaralanmışmı peki görmüşmü arkadaşınız.Neyse latifeydi sadece arkadaşınız gerçekten derslerden çok bunalmış olabilir biraz dinlenirse beyninin ona bir oyunu olduğunu anlıycaktır.Saygılarımla.

Bazı yerleri sen yaşamış gibi yazmışsın bazı yerleri arkadaşın yaşamış gibi :D

Arkadaşınız ya çok fazla film seyrediyor ya da psikolojisi gerçekten bozulmuş. Bugün birçok cin çarpma vakası konulmuş kişi de aslında ileri derecede paranoya bulunan insanlardır.

Seçilmiş kişi olmak diye bir kavram var bence..bazılarımız evet kişisel ve ruhsal gelişimde biraz daha öndeysek diğerlerinden,evet bence seçilmiştir böyle fertler..ama şu da var..herkes seçilmişliğe adaydır aslında :). Yeterki gayreti olsun..bu arkadaşınızın belki gayretleri vardır bilmediğiniz..yani ruhunu geliştiren çabaları vardır..ruh nasıl mı geliştirilir..bu konu o kadar geniş ki buralara sığmaz..bilenler bilir zaten..

secilmiş kişi olduğunu söyleyen telefondaki adamdı bugün babasını aramışlar adam kimsin diye sorunca babası ismini vermiş adamda oğlunuz seçilmiş kişi ölecek deimş erkenden işten çıkıp eve gelmiş sen ne yaptın diye tokat atmış polise şikayet etmişler telefonun izini sürüyorlar şimdi

ve yaratık koca kafalı gözleride kocaman diken gibi kılları var siyah tenli

hem arkadaşımın internetti yok ve televizyon seyretmesi 1 yıldır yasaklı yasak derken bir eski televizyon var ondadaizlenecek birşey yok ve yasak yeni kalktı

:D:D:D telefonu mu kaybettiler ki bulamadılar

Emniyete ve ya savcılığa gidin bak nasıl hemen bulunuyor. :D:D:D

Halüsinasyon, sanrı, belki de ders çalışırken olduğuna göre beynin fazlaca çalışmış olması. Bende çok kitap okuyunca sanki uzaklardan bir ses duymuş gibi oluyorum. Hatta aniden bir neden yokken uzakları dinlemeye başlıyorum.

Maceracı kardeş o arkadaşına cin bulaşmış hemen kurtulmaya çalışsın ilerlerse eğer işi kötü bak ben söyliyeyim psikiyatriste gitmesin öyle şeylere inanmazlar onlar..

Arkadaşın çok korku filmi izlemiş ve etkisinde kaldığı filmlerden alıntıladığı olayları, kendi başına gelmiş gibi anlatmış ve sizde hemen inanmışsınız hepsi bu.

Geri