laperlanegra
Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar.
Bu hafta içinde geceleri uykumdan bir sesle uyanıyorum. İlk başta sevgilim sayıklıyor diye düşünmüştüm, anlamsız ve çok kısa bir şey duyuyordum sonuçta.
Fakat bu sabah bunun sayıklama olmadığını anladım. Sabah yine bir ses duyarak uyandım. Bir erkek sesi bir kelime söyledi. Daha öncekiler gibi uyandım ve gözlerimi açtım, yatakta yalnızdım. Aldırış etmedim ama bir kaç saniye sonra ayni ses ayni şeyi söyledi. Uyumuyordum hatta tamamen uyanıktım. Bekledim belki tekrar duyarım diye yerimden kalkmadım ve aradan yine çok geçmeden tekrar duydum. ( bu sabah ard arda toplam 3 defa duymuş oluyorum) Fısıltı şeklinde(yanınızda birisi başkası duymasın diye konuşuyormuş gibi ) ve derinden gelen hiç duymadığım bir dilde( hatta konuşulan bir dil olmaya da bilir) bir sözcük söyleniyordu. Aynı ses ve aynı tonlama. Açıkçası biraz tedirgin oldum ve yerimden kalktım.
Yattığım oda oldukça sessiz bir yerde( apartman ve cadde gurultusunun olmadığı bir yerde yasıyorum)
Bu konuda fikri olan var mı? Sizce duyduğum şey ne?
Bu hafta içinde geceleri uykumdan bir sesle uyanıyorum. İlk başta sevgilim sayıklıyor diye düşünmüştüm, anlamsız ve çok kısa bir şey duyuyordum sonuçta.

Yattığım oda oldukça sessiz bir yerde( apartman ve cadde gurultusunun olmadığı bir yerde yasıyorum)
Bu konuda fikri olan var mı? Sizce duyduğum şey ne?