Civab Kayıtlı Üye 8 Tem 2021 #1 Demonlar dikkate alınması gereken varlıklardır. Gereksiz veya meraktan çağrılmaması lazımdır. Yoksa.
Civab Kayıtlı Üye 8 Tem 2021 #2 Civab' Alıntı: Demonlar dikkate alınması gereken varlıklardır. Gereksiz veya meraktan çağrılmaması lazımdır. Yoksa. Genişletmek için tıkla ... Eğer silinir ise neden silindiği hakkında bilgi almak için benim dm ine geçer misiniz?
Civab' Alıntı: Demonlar dikkate alınması gereken varlıklardır. Gereksiz veya meraktan çağrılmaması lazımdır. Yoksa. Genişletmek için tıkla ... Eğer silinir ise neden silindiği hakkında bilgi almak için benim dm ine geçer misiniz?
S samet9098 Kayıtlı Üye 8 Tem 2021 #3 Civab' Alıntı: Eğer silinir ise neden silindiği hakkında bilgi almak için benim dm ine geçer misiniz? Genişletmek için tıkla ... Demonlar hakkında bildiklerinizle ilgili konular açsanız daha faydalı olmaz mı
Civab' Alıntı: Eğer silinir ise neden silindiği hakkında bilgi almak için benim dm ine geçer misiniz? Genişletmek için tıkla ... Demonlar hakkında bildiklerinizle ilgili konular açsanız daha faydalı olmaz mı
Civab Kayıtlı Üye 8 Tem 2021 #4 samet9098' Alıntı: Demonlar hakkında bildiklerinizle ilgili konular açsanız daha faydalı olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Şuan şöyle düşün eğer gereksiz yere çağırdığınız zaman onlar sinirlenir ve fiziksel şiddet uygulayanilir
samet9098' Alıntı: Demonlar hakkında bildiklerinizle ilgili konular açsanız daha faydalı olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Şuan şöyle düşün eğer gereksiz yere çağırdığınız zaman onlar sinirlenir ve fiziksel şiddet uygulayanilir
Sorrow Kayıtlı Üye 8 Tem 2021 #5 Civab' Alıntı: Şuan şöyle düşün eğer gereksiz yere çağırdığınız zaman onlar sinirlenir ve fiziksel şiddet uygulayanilir Genişletmek için tıkla ... Demonlar hakkındaki tüm bildiklerinizi anlatabilir misiniz? Örneğin hiç çağırdınız mı? Kimi çağırdınız? Ve geldi mi? Karşılığında ne istedi?
Civab' Alıntı: Şuan şöyle düşün eğer gereksiz yere çağırdığınız zaman onlar sinirlenir ve fiziksel şiddet uygulayanilir Genişletmek için tıkla ... Demonlar hakkındaki tüm bildiklerinizi anlatabilir misiniz? Örneğin hiç çağırdınız mı? Kimi çağırdınız? Ve geldi mi? Karşılığında ne istedi?
S samet9098 Kayıtlı Üye 9 Tem 2021 #6 Civab' Alıntı: Yarın bana dm at Genişletmek için tıkla ... Forumda konu olarak açsanız daha yararlı olmaz mı
Civab' Alıntı: Yarın bana dm at Genişletmek için tıkla ... Forumda konu olarak açsanız daha yararlı olmaz mı
Civab Kayıtlı Üye 9 Tem 2021 #7 samet9098' Alıntı: Forumda konu olarak açsanız daha yararlı olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Tamam
samet9098' Alıntı: Forumda konu olarak açsanız daha yararlı olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Tamam