Satürn balık dönemi

nix

Kayıtlı Üye
satürnün koç burcuna geçmesine 2 gün kala satürn balığın 2,5 senede hayatımın nasıl içinden geçtiğini anlatmak isterim
haritamda bol bol değişken burç taşıdığım için etkilerini 2x yaşadığım bi süreçti
ilk defa aşık olduğum ilişkimde aldatıldım, "yakın" arkadaşlarımın gerçek yüzlerini gördüm, ailem dağıldı beni en çok vuran kısmıda buydu kolum kanadım kırılmıştı resmen maddiyatımda eğitimimde de bi o kadar aksamalar yaşanmıştı kalabalığın yerini yavaş yavaş yalnızlık aldı. İçimde hayatıma güçle tutunmamı sağlayan tek şey umutlarım hayallerim oldu kendime göre ağır şeyler yaşadım ama hayallerimin gitmesine izin vermedim
satürn koç umarım bizlere iyi gelirsin düşünüyorum çok uzattım istemeden öyle bi içimi dökmek istedim
sizin nasıl geçti satürn balık döneminiz

Benim açımdan da zor geçti.Boşanma vs bir sürü şey yaşadım.İş mevzularım hala karışık bir sürü başvuru yapıyorum herkese haber saldım yine tık yok ne olacak bilmiyorum.Niye bu kadar sıkıştırdı bilemiyorum ne olmuş yani grand karem varsa ne olmuş haritamın teması tamamiyle satürnse 🤦🏻‍♂️

koçlara geçmiş olsun ❤️‍🩹 zor bir 2 yıl onları bekliyor. Hayatımın en zor dönemini geçirmiştim Satürn döngümde
2,5 senede herkesin hayatı çok fazla değişecek diyorlar sizin görüşünüz nedir sevgili urum

Benim açımdan da zor geçti.Boşanma vs bir sürü şey yaşadım.İş mevzularım hala karışık bir sürü başvuru yapıyorum herkese haber saldım yine tık yok ne olacak bilmiyorum.Niye bu kadar sıkıştırdı bilemiyorum ne olmuş yani grand karem varsa ne olmuş haritamın teması tamamiyle satürnse 🤦🏻‍♂️
satürn balık koca bir belirsizlik zaten neyse en azından hayatımızda sağlam yeri olmayanlardan arındık bu koç döneminde iş mevzularınızda daha net haberler alırsınız bence

2,5 senede herkesin hayatı çok fazla değişecek diyorlar sizin görüşünüz nedir sevgili urum

satürn balık koca bir belirsizlik zaten neyse en azından hayatımızda sağlam yeri olmayanlardan arındık bu koç döneminde iş mevzularınızda daha net haberler alırsınız bence
bireysel hayatlarımız dışında ülke gündemi çok kötü ve çok zor olacak. Bizi de etkileyecek tabi. Değişim olacak elbet

:D Geçmiş olsun. Bundan sonrası güzellikle gelsin..
Teşekkür ederim.Umarım güzellikler gerçekten hayatlarımıza artık dokunur.Ve umarım ki bu yaşamın sonunda yıldızlara dokucağım bir an gelir..🙂

17 Şubat tutulmasından sonra güzel etkiler veriyor haritamda,iyi bi çarptı bizi öncesinde tabi.Uğraşa uğraşa astrolog olacağım az kaldı.😬

Sayın Urum,
Ülke meselerinde genel başlıklar ne olacak gibi görünüyor merak ettim ?

Geri