"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şanssızlığın bu kadarı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

looking4happiness

Kayıtlı Üye
Annemin küçüklüğünden beri şansı yaver gitmemiş.
Kendisi iyi kalpli, hisleri kuvvetli ve uğur getiren bir kadın. Bereket ana gibi.
Tuhaf olan şu ki şans onu hiç bulmuyor, hep çevresindekilere yarıyor bu.

Yani birşey bize yarayacaksa bile mesela sanki sırf o bizimle diye olmuyor.
Artık ona küçüklüğünde bir büyü mü yapıldı diye düşünüyorum. Kıskanılacak özelliklere sahip.
Biliyorsunuz kıskançlık çok güçlü bir duygudur ve insanlara herşeyi yaptırır.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum...

Sizde büyüden bahsetmişsiniz zaten.Büyü yapılmış ihtimali var tabi.Annenizin işlerinin ters gitmesi gibi şansızlığı dışında gözünüze çarpan başka bir durumu var mı?

Şansınıza bir durum var ama sırf anneniz sizinle diye olmuyor?
Böyle mi dediniz cidden üzüldüm... annenizin sizinle olması ne iyi birşey bence olumsuz düşünmeyin.
Eğer ortada bir şanssızlık varsa, sebebide gercekten annenizse kendisi ölünce, şansınız döner. Hala dönmediyse, durumun annenizle bir alakası yoktur, o zaman yaşarken böyle düşündüğünüz için üzülmez misiniz?
Kişisel olarak ben şansa inanmam, varsa enerji düşüklüğü vardır.toplu olarak şanssızlıpa maruz kalıyorsanız. İçinizdeki en şanssız kişiyi suçlamayın. Şansızlığa neden olanlar en şanslı olan kişidir, çünkü enerjisi yüksek olan şanslı kişiler, çevrelerindeki enerjileri çalıp diğerlerini şansızlığa itebiliyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri