Cok sabah uyanip bugun her sey guzel olacak dedim, olmadi. Kabullendim evet ben cok sanssizim dedim daha beter oldu. sadece bu sanssizlik da degil mesele panik bozuklugum da var 3 bucuk senedir, once ilac kullandim daha kotu oldu,birakip kendim uzerine giderek biraz yendim ama yine en ufak bir sikintimda portluyor. Urum'a bakim icin danistim ancak ogrenciyim simdilik ucreti karsilayamayacagim icin belki daha once bu durumu yasayip ben bu yontemle kurtuldum diyebilecek bir arkadas bulma umidi ile yazdim. Kendi kendime uygulayabilecegim ufak seyler atiyorum meditasyon nedir bilmem cakra nedir nasil acilir anlamam bu olaylarla belki ilgisi oluyordur belki yildizin dusuk filan denir ya oyle bir seydir bilemiyorum.oyle bir tavsiyesi olan var mi?Bu arada muslumanim ama din ve inanclar uzerine cok dusunmem ara ara dualar okurum ara ara dinsel olaylardan cok sogurum nedenini bilemiyorum. Ha bir de bu sitede bir cok konuda dualarla varliklar arasindaki iliskiyi okudukca dua etme istegimde de (korkuya bagli) bir dusme oldugunu soyleyebilirim.sanki ayetel kursi okusam cin gelip bogazima sarilacak gibi anlamsiz bir korku olustu icimde utanarak soyluyorum ki.