ya bunu nasıl yaparız dua sı falan anlamadım daha acık layıcı anlatır san mesala ne duası nasıl yapalımÖrnek vereyim bir iş görüşmesine gidiyorsun diyelim amacın o işe girmek o gün koluna amaçlara ulaşmak veya şansı çiz banyodan sonra zaten geçer. Ya da bir kağıda çizip telefon kılıfının arkasına koyabilirsin. Olmadı üçgen şeklinde cevşenler oluyor rahatlıkla çarşıda bulabilirsin, onu aldıktan sonra 24 saat sirkeli suda bekletip (tabi içindeki duayı çıkartarak) sonra kağıda çizip, içine koyarak, boynunda taşıyabilirsin. Bunlar sana önerebileceğim bireysel yöntemlerim hangisi rahatına geliyorsa istediğin gibi kullan![]()
Düzgün bir şekilde açıklamaktan kastınızı anlayamadım. Arkadaşımız tek tek anlatmış. Ne gibi kullanılacağını. Daha neyi anlatmalı. İfade şekliniz uygun değil. Düzgün anlatın deyince sanki karşınızdaki kişi karman çorman yazmış herşey eksik gibi ifade etmişsin. Düzgün kelimesine takıldım resmen. Lütfen telefonda mesajlaşır gibi mesaj yazmayın. Düzgün ve anlaşılır ifadelerle açıklama talep edin. Aklınıza takılan bir durum oldu ise bunları tek bir mesajda iletin. Ayrı ayrı flood şeklinde yazı yazmak sitemizde yasaklanmıştır. Forum kurallarımızı gözden geçirmenizi öneririm.nasıl yaparız mürekkep fark edermi nasıl olur bana düzgün şekilde acıklar iseniz daha iyi olur
Kusura bakmayın benim hattam herkes den özür dilerim ve bir daha site kurallarını harfiyen uyacagımDüzgün bir şekilde açıklamaktan kastınızı anlayamadım. Arkadaşımız tek tek anlatmış. Ne gibi kullanılacağını. Daha neyi anlatmalı. İfade şekliniz uygun değil. Düzgün anlatın deyince sanki karşınızdaki kişi karman çorman yazmış herşey eksik gibi ifade etmişsin. Düzgün kelimesine takıldım resmen. Lütfen telefonda mesajlaşır gibi mesaj yazmayın. Düzgün ve anlaşılır ifadelerle açıklama talep edin. Aklınıza takılan bir durum oldu ise bunları tek bir mesajda iletin. Ayrı ayrı flood şeklinde yazı yazmak sitemizde yasaklanmıştır. Forum kurallarımızı gözden geçirmenizi öneririm.