Staphyle
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Bir kaç saattir önüme gelen her kaynağı okuyorum ancak şans konusunda çelişkilere düştüm. Çok şanslı olan bir insan değilimdir ancak çok nadir de olsa karşıma şansın çıktığı olabiliyor.Sorun şu , bu şanslar karşıma öyle bir biçimde geliyor ki vicdanımla şansım arasında bir seçim yapmam gerekiyor. Örneğin bu konunun bu kadar üzerine düşme sebebim bu sabah başıma gelen bir olayla ilgili. İnternetten sipariş ettiğim kapıda ödemeli bir ürün bana ulaştı ancak para talep edilmedi. Parası benim için fazla sayılacak bir paraydı kendimi sıkarak getirtmeyi göze almıştım. Ya kargo ya da gönderen(büyük ihtimalle) hatası var işin içinde ve tamamen benim vicdanıma kalmış bir şey ödemek. Bu konuda benim içim vicdanım hiç rahat etmiyor ancak evde sürekli bunun da benim şansım olduğu , peşine düşüp ödemenin şansımı geri tepmek olacağı vs söyleniyor. Daha önceden de başıma hep böyle şeyler geldi. Öncesinde hep peşine düşüp eksik olan neyse tamamladım.Öğrenmek istediğim şey bunlar şansımın geri tepmesine yol açar mı? Vicdanım çok rahatsız, huzursuzum şuan. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?