çok teşekkürler Sayın "Chillout"Başarı olacak gibi görünüyor.![]()
Müsabakadan önce krımızı ışık veya boya ile doldurulmuş bir odada olun. Yapabiliyorsanız rakiplerin odalarında mavi tonlarını hakim kılın. Arkadaşlarınızı kırmızı enerjiyle, rakipleri mavi ve siyah enerjiyle boyayın.çok teşekkür ediyorum bu arada eklemeyi unuttum biliyorsunuzki herşeyin başı inanmaktan geçer birşeye inanmadan başarı olamaz.Size sormak istediğim bir soru gruptaki diğer üyeler ile ilgili bir çalışma yapabilirmiyim ne önerirsiniz ? telepati ile onların bilinçaltına girip inançlarını güçlendirebilirmiyim ? veya herhangi bir dua veya benzeri bir çalışma önerisi olan varmı ?
Bu sitede kartların efendisi Yule'dir. Ben başka şeylere danıştım.çok teşekkürler Sayın "Chillout"kartlara danıştın sanırım
mutlu ettin beni bu arada
![]()
Butun iyi dilek lerim ve duam sizinle olacak inanmak basarmak demekdir kendinize ve yapabileceginize kesinlikle inanin gurup olarak katilacaginiz icin takim ruhu ve uyumunuz cok onemli birbirinize inanin guzel haberlerinizi bekliyoruzArkadaşlar yarın dans grubum ve benim için çok önemli bir gün.Türkiye elemesine katılıyoruz seçilirsek dünyada Türkiye'yi temsil edeceğiz Break Dans,Hiphop kategorisinde
Dualarınızı,enerjilerinizi,ışığınızı eksik etmeyin inşallah başarırızSaygılar..
yinede çok çok teşekkür ediyorum hepinizeBu sitede kartların efendisi Yule'dir. Ben başka şeylere danıştım.![]()