Bilmiyorummmm
Kayıtlı Üye
Merhabalar. Hemen konuya girmek istiyorum 1 senelik bir ilişkim vardı ve 4 ay önce ayrıldık. beni istemediğini söyledi ve ben o kadar acı çekiyordum ki internetten geri döndürmek için bir çok şey denedim. Kısa süreli tuttu da. Sonrasında işini iyi yapan bir medyuma gitmeye karar verdim. Gidip yüz yüze görüştüm. Olabileceğini söyledi. yakma gömme ve suya atma şeklinde 3 kez işlem yaptık. Sevdiğim adam bu işlemleri yaptığımız gün çıldırmışçasına geri dönüyordu saçma sapan kıskançlıklarla ama evlilik muhabbetine yine uzak bakıyordu. Ve ben de onunla vakit geçiremeyeceğimi söyledi vs.. işin garip yanı kopamıyorda ama bir şeyler de yaşamıyoruz yani ismi konmuyorda. 1.si bunun sebebini öğrenmek istiyorum. 2. bu işlemlerden sonra ben de inanılmaz bir huzursuzluk hali başladı. sürekli ağlamak istiyorum ellerim ayaklarım yanıyor yüreğim sıkışıyor. bu arada bu işlemler yapılırken inanılmaz fazla kısmetim açıldı fakat herkesten nefret eder hale geldim. konuşmalarına bir tahammülüm yok. Umarım bana yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim