Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir miktar suya ve şekere otuzüç defa berhetiyeh kebir deyin sevdiğiniz kişiye içirin,içirmek mümkün değil ise elbisesine sürün yada kapısına dökün. çok etkilidir...
Aga sen ne çıktın sabah belli büyü büyü behte bilmem ne arapça bi sözmü açıklamasında yap
sakıncası varmı öylke her bulduğunu paylaşma. Olumlu olumsuz yanları tüm söyle
Ilk olarak soru ile ilgili açıklama yapacağım sonra konu paylasimları ile ilgili konuşmak istiyorum
konuyu bilmeyen arkadaş berhetiye. Nedir bir zahmet araştırıp okusun
ikincisi sevgili cagan bir çok forumda seni görüyorum ve söz hakkı benim değil ama ordan buradan konu kopyalayıp itibar puanı durumu ise bilmiyorum ama bu paylaşımların. Kaynağı sen olmadigim için kaynak belirtmenin doğru olacağını düşünüyorum
Bu uygulama büyü değil dinen sakıncalı değildir.Olumsuz Yönü yoktur.Olumlu yönü :Size itaat eder ve sizi sever zaten bunun için yapıyoruz demi .Selametle
pardon şekerle suyu karıştıracak mıyız yoksa ayrı ayrı mı verilecek? yani şeker olmadan sadece suya okuyup versek olmaz mı? ben bu şekerle su karıştırılıp karıştırılmicakmı yoksa ayrımı verilcek anlayamadım... teşekkür ederim
Şekerli su mu (yani şekeri suyun içine atıp karıştırıp ondan sonra mı okunacak bu kelimeler?) Yoksa ayrı ayrı şeker ve suya ayrı ayrı mı okunacak? Eğer içiremezsem (ki muhtemelen içiremem - verdiğim şekerli suyu neden içsin ki, değil mi..) okulda kaldığı odasının kapısına döksem olur mu?
konuyu takip ettim arkadaşlar denemek lazım ama bende ki sorunda kişi uzakta gitsemde içiremem veya bir elbisesinede süremem fakat şu sormak istiyorum tabi emin olmadanda yapmak istemem bende giymiş olduğu ve benim yanımda getirdiğim tsört var yıkanmadı ve olur lazım olurdiye poşetleyip kaldırdım bu olabilirmi acaba bu konu bilgi veriseniz veya elimdeki bu tşörtle farklı bir uygulama ne yapabilirim