salemesed
Kayıtlı Üye
Bugün rüyamda bayağı korktum. Rüyamda babaannemin oturdugu evin önünde kız kardeşimle beraber oluyordum. Babaannemin evinin karşısında eskiden bakkal vardı. Rüyamda o bakkal boş oluyordu. Ben ise dükkanın kapısını kilitliyordum. Kız kardeşim de yanımda oluyordu. Sonra birden yağmur yağmaya başlıyordu. Gök gürlüyordu, şimşekler çakıyordu. Sokakta kardeşimle benden başka kimse yoktu. Biz sırılsıklam ıslanıyorduk. Üstümüze şimşek düşer diye çok korkuyorduk. Hemen babaannemin oturdugu binaya koşuyorduk. Babaannem en üst katta oturur. Ve kardeşimle ben üst kata çıkarken de cok korkuyorduk. Çünkü binanın içinde camlar var ve o camlardan gökyüzünde şimşek çaktığı görülüyordu. Sonunda babaannemin evine gidiyorduk. Evde annem, babaannem, iki tane yengem ve amcam oluyordu. Babaannem amcama büyü yapıldıgını söylüyordu ve beni komsudan bir şey almak için yolluyordu.(Ne oldugunu hatırlamıyorum)
Ben komsudan babaannemin dedigi şeyi alıyordum, eve geliyordum. Amcamın bilegini sarıyordum. Neden sardıgımı bilmiyorum. Yeşil renk bi sargıydı. Sonra babaannem bana amcama yapılan büyünün adını söylüyordu. Büyünün adını hatırlamıyorum ama baş harfleri ''A'' ya da ''H'' ile başlıyordu sanırım.
Ben komsudan babaannemin dedigi şeyi alıyordum, eve geliyordum. Amcamın bilegini sarıyordum. Neden sardıgımı bilmiyorum. Yeşil renk bi sargıydı. Sonra babaannem bana amcama yapılan büyünün adını söylüyordu. Büyünün adını hatırlamıyorum ama baş harfleri ''A'' ya da ''H'' ile başlıyordu sanırım.