Saldırı Yardım

Majiyle uğraşılmaz maji seninle uğraşır.
Tuzlu suyla baştan aşağı ovalana ovalana iyice yıkan. Kendini üşütmeden
Ve bir işe gir

Belli ki hayatınızda hiç büyü ile karşılaşmamışsınız ki olayı çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. Sihre sebep bedene giren cinlerin oluşturduğu his, duygu ve yoğun vesveseleri tatsaydınız böyle konuşmazdınız.
Yaşadım merak etme ritüel vs boş iş diyorum bir cini cinle yok edersin bu kadar basit ben onlarla yaşadım.

Çok güçlü bir maji enerjisine maruz kaldım kurtaracak olan ehli biri var mı
Kişisel bilgi veremiyoruz insanların maalesef o yüzden burda verebildiğim teknik bilgiyi vereyim. Temizlenme, şifa ve korunma niyetiyle bir tuzlu su hazırlayın onunla duş alın evinizi temiz ve güzel tütsüler ile arındırın sürekli olarak. Korunmalar yapın genel korunmalar bulabilirsiniz ya da olabilirse eğer korunma çalışmaları yapanlar var o tarz insanlara belirli çalışmaları belirli miktar karşılığında yaptırabilirsiniz etkisi de olur ama dolandırılmamaya çok dikkat edin derim. Onun haricinde bir dini inancınız varsa islam, hristiyanlık ya da yahudilik veya farklı bir inanç haliyle kutsal metinleri okuyabilirsiniz incil, kuran, tevrat gibi ya da inanciniza göre olan kutsal metinleri, isimleri okuyabilirsiniz evinizi arındırır, bereket, huzur getirebilir üzerinizde yapılan bir işlem varsa da etkisini azaltabilir.

Çok güçlü bir maji enerjisine maruz kaldım kurtaracak olan ehli biri var mı
Eterik deliklerinizi kapatın siz izin vermedikçe alanınıza giremez burda burda bir çok teknik var alanınızı kapatın azot dediği gibi tütsü tuz oda kapısına tuz dökün ayna varsa kaldırın akgünlük otu adaçayı bir arada yakın civarlarda kedi köpek varsa mama alın niyet edin evrene hediyeniz olsun bu enerjiyi temizler en az üç gün oruç tutun bu çok güçlü bir şey oruç enerji temizler hangi inançta olduğunuz önemli değil.

Geri