"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Salat-i Tefriciyye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aris

Kayıtlı Üye
salatbf2.png

(gizli ilimler hazinesinden alinti mustafa iloglu)

bu duayı nasıl yapıcagımızı baslarken nelere dıkkat etmemızı abdestlı vs hangı gun baslanması gerekıyor detaylı bı acıklma yazarmısınz

abdestli olarak tek başına okuyorsan 3,5,7 veya 9 günde tamamlayabilirsin. Ya da seninle beraber 3-5 kişi toplanıp da toıpluca bir kerede okuyup dua sayısını tamamlayabilirsin. İnanarak yapılan bir duanın kabul olmayacağını kim iddia edebilir ki? Sen duanı yap, ben son dileklerini dilediğim hacetimi belirttiğim zamanı perşembe gecesine denk getirmeye çalışıyorum .Kolay gelsin.

abdestli olarak tek başına okuyorsan 3,5,7 veya 9 günde tamamlayabilirsin

bu 4444 kere okucak bı dua ıcın kısa bir zaman değillmi hayır evde olsam neyse calısyorm bunu bı zorunlulugu varmı bu kadar gunde bıtecek dıye

abdestli olarak tek başına okuyorsan 3,5,7 veya 9 günde tamamlayabilirsin

bu 4444 kere okucak bı dua ıcın kısa bir zaman değillmi hayır evde olsam neyse calısyorm bunu bı zorunlulugu varmı bu kadar gunde bıtecek dıye

Bir dileğin gerçekleşmesi veya bir belanın defedilmesi istendiğinde bu adette okunur.Fakat siz bitiremem diyorsanız gücünüz dahilinde günde 11 veya 41 kez okumaya çalışın sonuçta iyi niyetle yapılan her dua size faydalı olur.

ben bikaç kere yaptım bu duayı ama olmadı dileklerim ama şimdi anlıyorum hayırlı değillermiş benim için.

Zaman önemli değil sevgili arkadaşlar. Kuzenim ilahiyat Fakultesi mezunudur ve şuan da hocalık yapıyor. Ben tefriciye'yi sürekli okuyorum. Zaman kavramı önemli değil. istediğin zamanda bitirebilirsin. istersen 40 günde, istersen 3 ay da. eğer dileğinin çabuk gerçekleşmesini istiyorsan 9 gün gibi bir süre verilmiş olabilir.

Salat-ı Tefriciyye'ye abdestli başlayarak okumak daha faydalıdır. Daha sonrasında namaz abdesti almanıza gerek kalmadan devam edebilirsiniz. Ama Salat-ı Tefriciyye'nin etkili ve çabuk olmasını istiyorsanız her seferinde adest alıp okumaya devam edebilirsiniz.. Fakat abdest zorunluluğu yoktur. Çünkü Salat-ı tefriciye ayet veya sure değildir. Dua dır.

Salat-ı Tefriciyye, Ayetel Kürsi, Fatiha veya İhlas gibi sûrelerden olmadığı için namaz abdesti zorunluluğu yoktur. (cünüp olmamak şartıyla) her zaman her saatte okuyabilirsiniz.

bu dogru ben sahitim ben yaptim bu duayi ve Allah istedigimi kabul etti!!!!! ama pesini birakmiyacaksiniz,,bu sayisi önemli Anahtar gibidir!

4444 defa okunur okumadan önce allah rızası için 2 rekat namaz kılar ardından tövbe eder sonra okunursa daha etkili olur diye biliyorum

ayrıca bitirdikten sonra az bir miktar sadakada verirseniz daha güzel olur.insan sevindirmek herzaman güzeldir.Rabbim izin verirse bende bitiricem inşaallah bitirince birilerini sevindiricem inşaallah.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah...

bir kaç defa okudum diyen bir arkadaş olmuş edilen duaya gönülden inanmak ve zerre kadar şüphe etmemek gereklidir siz yaptınız olmadı diye bir başkası okuduğunda olmayacağı anlamına gelmez lütfen okuyacak arkadaşların gönlüne şüphe düşürmeyin ...

Bu duayı okuyanlar için gerçekleşen duaları gerçektende önceki sayfada belirtildiği gibi şartlanma ve tavafuktan mı kaynaklanıyor.
Gerçekten bu duanın etki gücü var mı isteklerimizin olması için.Farklı konuşmalar kafafamı bulandırıyor.Site yöneticilerinden yada bilen kişilerden açıklayıcı bir cevap alabilirsem sevinirim.

Bu dua çok etkili,tesirli bir hacet duasıdır.
Geçmişte bunu okuyan kişilerin dileklerinin olduğuna şahit olmuştum.

Bu duanın okunması için süre yoktur.
Ama 8 ay içerisinde bitirilmesi gerektiğini biliyorum.
Adet olarak da ne bir eksik ne bir fazla tam adedinde okunmalıymış.

(Ben denemedim,bizim inancımızda bu tarz dualar yok.)

Arkadaslar

Bu duayi Bayanlar özel günlerinde okuyabilirmi? Yani kendi kendime sonucta icimizden ettigimiz herhangi bir duayida ona göre ayarlamiyoruz diyorum ama genede danismak istedim..

Tesekkürler

Bu duayi cok duydum, bazilari yanlis diyor, bazilari mucizevi diyor
arkadaslar siz ne düsünüyorsunuz?

Deneyimleriniz oldumu?

Tesirine inandığım bir hacet duasıdır. Ne zaman okusam Yüce Rabbim işlerimi kolaylaştırmıştır.
Önemli olan ihlasla, inanarak dualarımızı etmektedir. Hakkımızda hayırlısı ise edilen hiçbir duanın karşılıksız kalacağına inanmıyorum.

Geri