"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahmeran Duasi

SONBAHARDA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Forum'da "Tûm dilekler için Sahmeran duasi" konu kapandi için yeni bir konu açtim.

Bir kaç gündür Internette biraz arastirdim bu dua'yi ve iki gün önce okumaya basladim
ilk gün 7 kez okudum, okumak çok rahatlati beni ve o gece çok rahat uyudum. Ama niyet etmemistim bir seye.

Daha sonra bu forumda ask için 61 kez 3 gün boyunca okunacani gördum ve dün aksamda 61 kez okudum, niyet ederek ama okudukca bu duaya inancim azaldi. Konsantrem hep bosuluyodu bi tikirtida. Ilk okumalarda çok inanarak okudum ama sonuna gelince, bir karamsarlik basti beni. Dün gece sabah 6ya kadar uyuyamadim, eski sevgilimi çok dusundum, çok istiyorum bana dönmesini cünkü birbirimiz çok seviyoruz... Ne tartir ise ruyamda hep onu gördüm, çok mutlu bir sekilde beraberdik.
Bu aksam, gene okumayi düsünÿordum ama bilmiyorum, duaya inaniyorum ama onun dönecegine inancim gitti.
Ne yapicami çok sarsirdim. Biri yardimci olabilirse?

Tskler.

Kalbinize şüphe girdiyse aşkta olsun, işte olsun, duada olsun kabul olmayacaktır. Vesveselerinize kulak asmayın inanarak yapın ve sonuçları içinde bekleyin. Denemekten bir şey çıkmaz şüpheye düşmeyin yoksa kabul olmaz.

Cok karisik kafam çünkü bir tarafim çok inanıyor bu duaya ve onun döneceğine
Ama başka bir yanim, hep tereddütte. 3 haftadan beri beni aramadı için.
Çok zor durumdayım ama galiba bir kaç gün beklicem ve yeniden baslicagim çünkü bu geceki rüyam bence boş değil. Onu hiç bir zaman rüyamda görmemiştim beraberken bile.

işte şehmeran duası 7 kere ardarda 3 gün boyunca okuyun bu dua anadoluda yılanların eve girmemesi yada tarlada vs vs gibi yerlerde yılanların saldırısına uğramamk için okunurmuş

şehmeranın diğer bir özelliğide dilekleri gercekleştirmesidir bollluk ve bereket vermesidir bu dua dediğim şekilde okunursa 40 gün içinde gercek olurmuş

bu dua ile ilgili olarak başlarken şehmeran aşkına diYerek başlamak gerektiğine dair bir inaç vardır benden söylemesi uygun değildir

Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum.Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad.Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim.Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.
Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu.Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim.Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan.Allahu la ilahe illa Huvel Kadir’ul Kahiru.
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs.Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis.Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.
Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u MuhlisineLehuddiyn. Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.

Peki namaz kilmak sartmi?

Öyle birşeyde şart değil sanıyorum ama niyetinize öyle koyarsanız 2 rekatta namaz kılabilirsiniz, tabiki abdest alarak.
O kısım size kalmış. Çok şüpheye düşen biriyseniz iç sesinizle konuşmayın derim aklınızdan geçmesine izin verin bütün şüphelerinizin ama üzerinde durmayın. Başka şeylere odaklanın o an böyle devam ederek şüphelerinize son verebilirsiniz.

Öyle birşeyde şart değil sanıyorum ama niyetinize öyle koyarsanız 2 rekatta namaz kılabilirsiniz, tabiki abdest alarak.
O kısım size kalmış. Çok şüpheye düşen biriyseniz iç sesinizle konuşmayın derim aklınızdan geçmesine izin verin bütün şüphelerinizin ama üzerinde durmayın. Başka şeylere odaklanın o an böyle devam ederek şüphelerinize son verebilirsiniz.

Tsk ederim, konsantremi toplamam gerek, gercekten yurekten okumam için.

Okursunuz konsantre olmadanda ama başka şeyler düşünmemeye çalışın. Dileyeceğiniz kişinin resmini elinize alıp ona bakabilirsiniz mesela, sonuçta onu dileyeceksiniz herşeyin çok güzel olacağını onun için okuduğunuzu aklınıza getirebilirsiniz. Şüphe şüpheyi doğurur ve kararsızlık yaşarsınız ,buda sizi negatif yönde etkiler. Belkide okumayı başka bir zamana bırakabilirsiniz.

Geri