Bu konuyu açıp bana cevap verecek tecrübeli kişilere şimdiden teşekkürler.. Ben 18 yaşında lise son öğrencisiyim bundan 3-4 ay öncesinde her istediğimi elde ederdim. Kendime güvenim falan sonsuzdu. Son çıktığım 6-7 kişiden ben ayrıldım, neden böyle birşey yaptım bende bilmiyorum. Hevesim geçti bıraktım. Çokca beddualarda aldım. 1-2 aydır çok yalnızım diyebilirim. Kafayı yedirticek bi yalnızık, karşı cinslerle konuşamıyorum bile. Genelde konuşmaya cesaret edemiyorum yada karşı cinsi beğenmediğim için konuşmuyorum. Bu şekilde sürüyo gidiyo ve artık bu durum çok canımı sıktı çok bunaldım. Alışık olmadığım bi durum çünkü. Şimdi birileri çıkıp siteyi araştır der. Siteyi 1 haftadır didik didik ettim ama kendi derdimle ilgili tam olarak %100 sonuç alacağım birşey bulamadım. Ben eskisi gibi olmak istiyorum, karşı cinslerimin sürekli olarak bana ilgi göstermelerini, onların gelip bana yazmalarını, bakmalarını istiyorum. Çoğuna boş gelebilir bu söylediklerim ama benim psikolojim bozuldu
yalnızlıktan yastığımla konuşur hale geldim
kötü bi durum en kısa zamanda cevaplarınızı, beni rahatlatacak yöntemlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler, sevgi ve ışıkla..

Teşekkürler, sevgi ve ışıkla..