Sabah namazından sonra yaşadığım olay, açıklar mısınız?

İslamWiki

Kayıtlı Üye
2 haftadır namaz kılmıyordum zikir çekmiyordum. Bugün sabah namazına kalktım kıldım az zikir çekip yattım acaba ayetel kürsiyi hatırlıyor muyum diye yavaş yavaş içimden okumaya başladım

2 saniye içinde vücudum titredi sanki kılcal damarlardan geldi karıncalanma gibi ben normalde uyku felcine karşı koyabiliyordum ama o kadar hızlı oldu ki kendimi bıraktım nasıl oldu bilmiyorum yanımdaymış gibi değil sanki telefondan ayetel kürsi açmışım gibi bir adam ayetel kürsi okuyordu aşırı haz aldım arkamda bir şey hissettim ama ayetel kürsi sayesinde hiç korkmadım varlık yüksek ihtimal psikolojikti sarıldığını düşündüm sonra uyku felcine karşı koymamak için kendimi kökten bıraktım

kendimi bırakınca sırtımdan bir şey yükseldi sanki 2 saniyede kendi bedenimdeyim ama hiç bir ses yok hiç bir düşünce yok gözümdeki karanlıkta değil hiçlikteydim sanki sonra bir anda geri ayetel kürsi sesi gelmeye başladı gözüm açıktı açıldığını hiç hissetmedim bildiğin beyaz led ışık açıkmış gibi her şeyi görebiliyordum geri dedimki acaba bedenden mi çıktım kendimi tavandan izlemeye çalışayım dedim

Kendimi tavandan izlemeyi düşününce geri sessizliğe boşluğa döndüm sanırım düşününce olmuyor çıkış çözemedim olayı düşünmemeye başlayınca geri gözüm açıldı yalan yok ufaktan tırstım acaba üçüncü göz mü falan diye kendim görmemek istedim bu sefer anında kapanmadı ama öyle istedikten 3 saniye sonra falan geri karanlığa döndüm gözümü açtım yatağımda yatıyordum aynı şekil sanki her şey 10 saniye içinde yaşandı

İlk baktığım şey üçüncü gözüm açıkken ki sandalyem ve üstündeki tişörttü uyandığımda sandalye bana dönüktü astraldeyken arkaya bakıyordu sandalye adım kadarda eminim buna

Böyle şeyleri anlatmak kötümü bir de sizin düşünceleriniz ne bu astral mi değil mi yaşım da 17

Geri