"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sabah ezanından önce uyanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redpallmall

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben deliksiz uyuyan biriyim ve bir süredir durup dururken sabah ezanından 2 dk. önce uyanıyorum. Bazen karabasanla uyanıyorum bunun sebebi nedir ? Aranızda bu durumu yaşayan var mı ?

Bir süre önce bende yaşıyordum.Uyanıyordum bir kaç dakika sonra sabah ezanı okunuyordu. Eğer müslümansanız ve bu durumu tekrar yaşamak istemiyorsanız namaza başlayın. Nefs öyle bir uyutuyor ki değil sabah namazı ikindiden önce uyanamazsınız :)

Bir süre önce bende yaşıyordum.Uyanıyordum bir kaç dakika sonra sabah ezanı okunuyordu. Eğer müslümansanız ve bu durumu tekrar yaşamak istemiyorsanız namaza başlayın. Nefs öyle bir uyutuyor ki değil sabah namazı ikindiden önce uyanamazsınız :)

Cevabın için teşekkürler ama Müslüman değilim :)

Cevabın için teşekkürler ama Müslüman değilim :)

O halde bu durum düzelene kadar uyku saatlerinizde değişiklikler yapın :) Erken yatıyorsanız daha geç ve uykulu yatın bir kaç gün oldukça uykulu uyuyarak düzeltebilirsiniz. Geç yatıyorsanız da erken yatın. Her iki durumda da aynı saatte uyanıyorsanız metafizik birşeyler olabilir. Karabasan olayı uyku ve uyanıklık arasında yaşanır. O saatlerde ki ruh haliniz,enerjiniz,bilinciniz nasıl bir konuma denk geliyorsa uyku ile uyanıklık arasında kendinize geliyorsunuz. Dediğim gibi uyku saatlerinizi değiştirerek (bir süreliğine) bu durumu düzeltmeye çalışın. :)

Bu yaşadığınız olay bir problem değil. Biyolojik saatiniz'le ilgili bir durum.Sorununuz yok tam tersine biyolojik saatiniz çok iyi çalışıyor. :) Biyolojik saatle ilgili konular var forumda. :)

Bu yaşadığınız olay bir problem değil. Biyolojik saatiniz'le ilgili bir durum.Sorununuz yok tam tersine biyolojik saatiniz çok iyi çalışıyor. :) Biyolojik saatle ilgili konular var forumda. :)

Ek olarak eğer sabah o saatte kalkmak istemiyorsanız Syn.Expendaples'in de dediği gibi uyku saatlerinizi değiştirin. :)

Bu yaşadığınız olayı kafaya takmayın. :)

Aslında 2-3 sene önce benimde başıma gelmişti ama her olayda olduğu gibi başkasına söyledim ve bidaha olmadı öyle bişey :) Anladımki güzel şeyleri fazla anlatmamak lazım kimseye..

yorumlar değişebilir, farklı açılardan yorumlanabilir.
En güzeli ve en tuhafı da söylenenlerle birlikte hepsinin aynı anda neden olmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri