"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüzgar bükme mantrası yardım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fur7141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu isteğini başka forumlarda belirtmeyi deneyebilirsin. Yabancı forumlar olabilir. Belki olumlu bir cevap gelir... :D(y)

MONSTRA İN POTESTTATEM VENTUM! (Göster gücünü rüzgar)
Bunu sevgilim söyledi ve işe yaradı. Latince. Daha fazla söz istiyorsan (hızlan rüzgar, fırtına çıksın) gibi sözleri latinceye çevirebilirsin.

metatron esmalarini bul madem çok istiyorsun ama elde etmeye çalışman 3 gün mü sürer 3bin yıl mi sürer bilemem

Meditasyonla sağlayabilirsin sanırım bir şeye ihtiyaç duymadan, rüzgarla arandaki bağlantıyı tekrar kurman gerek. Ben yaklaşık 10 senedir uğraşıyorum, sonuç da alıyorum. Bir şey söylemeye ya da bir varlık davet etmeye ihtiyaç duymadım.

Yav arkadaşlar bu rüzgâr büyük bir olay daha bitmedi mi hadi bir el atalım hep beraber büyüyelim sürüyor da bitsin artık bu olay ???

Meditasyonla sağlayabilirsin sanırım bir şeye ihtiyaç duymadan, rüzgarla arandaki bağlantıyı tekrar kurman gerek. Ben yaklaşık 10 senedir uğraşıyorum, sonuç da alıyorum. Bir şey söylemeye ya da bir varlık davet etmeye ihtiyaç duymadım.

Bunu yaparken enerji harcıyor musunuz ? Bu bir psişik telekinetik birşey mi yoksa Chi enerjisiyle yapılan birşey mi ? olay rüzgarı tamamen kontrol etmek mi?

Esselamun aleyküm arkadaşlar bana rüzgar bükme mantrası veya okunacak sözü ritüeli öğretirmisiniz verir misiniz rica etsem?

Ben senin derdini anladım.
O iş bir varlığın sana o yeteneği vermesi sonucu olabilir.

Veya varlıkla birleşirsin (parazit gibi vücuduna girdirirsin) yetenekleri beraber kullanırsın.

Veya seni kandırır anlaşma yapar, sana yetenek vermez kendisi kontrol eder sen yapmış gibi lanse eder. Sen zararlı çıkarsın

Geri