"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rüyaya girme 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdbr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fark etmez bu havas çalışması değil varsa is mürekkebi ile yaz yoksa istediğin bir kalemle yaz 5 köşede şın harfi ve şın harfinin içinde q benzer bir harf var

q harfine benzeyen arapça 9 rakamı , rüyaya gireceğimiz kişiyi yıldız içine yazıyoruz da peki kendi adımızı dışarıda ne tarafa yazmamız lazım yukarı aşağı sağ sol ?

üçgen şeklinde katlama konusunda bu vefk katlar gibi mi yani, önce ince şerit haline gelene kadar uzun dikdörtgen olarak katlanır sonra sağdan tam üçgen şeklinde değil yamuk gibi katlanır bu katlama devam eder sonra minik bir artan olur o da kağıt arasına konulur. ve sonuçta üçgen şeklini almış olur.

---------------------------------------------------------------------------------

ben denedim olmadı. arapça harflerle yazdım bilirim de .vefk şeklinde üçgen olarak sardım. rüyaya girilmesi istenen kişi bayansa bayan olan vefk mi yapılcaktı yoksa rüyaya girmek isteyen kişi bayansa mı bayan vefki neyse her ikitürlüsünü de denedim olmadı.

sizlerin rüyalara müdehale dediğiniz olay;beyinde gerçekleştirilen bir oyundan ibarettir.oynayan ve oynayanla beraber.yoksa bir ikinci insan sizlerin rüyasına direkt müdehale asla yapamaz.sadece ve sadece negatiflerle müdehale ederler ki.bu olay kişi müdehalesi asla değildir
yazidiginiz seylerden hic bir anlam cikartamiyorum,kusura bakma ama istersen tekrar bir gözden gecir

Rüyasına gireceğimiz kişinin adını pentagramın içine yazıyoruz. Peki kendi adımızı dışarıya nereye yazıyoruz?

ben arapça yazmayı ve okumayı biliorum anlamını bilmiorum:) o ayrı bi mesele fakat bir şey soracam bu işlemi hergün tekrarlamakmı gerekio yoksa her rüyasına girmek istedimizde aynı muskayı yastımızın altına koymamız yeterlimi

Teşekkürler yararlı bir konu yazmışsn ve denemişsin ancak ben pek fazla pentagram kullanımını desteklemiyorum bunu bizzat ben araştırdım ve pentagram benim bulgularıma göre geçmiş zamanlarda şeytana adak vermek için kullanılıyormuş ve şuandada İllümünati adındaki topluluğun kullandığını keşfettim yane kullanırken dikkat etmeniz sizin yararınıza olur :)

Bende tam orada resim varda ben göremiyorum sanıyordum, tarayıcı problemi deyip geçiyordum az daha.:-)

Arkadaşlar konuları okurken sol üstte açılma tarihi yer alıyor o kısmı kontrol edip ona göre cevap yazmanızı öneririm. Konu hem 7 sene önce açılmış, hem de kişinin üyeliği yasaklanmış. Bu tür bir durumda cevap alma ya da verilen kaynaklara ulaşma olasılığı çok çok düşük. Konu boşuna hortlamış oluyor.

Peki bu tarz belli ki artık yenilenemeyecek konular hortladıkça silinse nasıl olur acaba ? Hani boşuna karışıklık yaratmaması açısından düşündüm..

Çöp bölümüyle ilgilenmek çok sıkıntılı olabilir bunun için ayrı bir ekip gerekir. Eski olamsına rağmen içinde hâlâ işe yarar bilgiler barındıran konuları ayıklamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri